Б.Т.Р. с голям новогодишен концерт в "Sofia Live Club"

3 дек 2015, 10:33 ч. 1168 / 4 4
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

На 31-ви декември Sofia Live Club ще зарадва феновете на по-твърдата музика с голям новогодишен концерт, на най-добрата рок група в България Б.Т.Р.

Веднага след завръщането си от турне в Америка, момчетата започват трескава подготовка за празничния концерт, който ще е единствен за този сезон. Сет листът на концерта включва както вечните хитове на групата, така и песни от последния им албум.

За да загреят и повдигнат доброто настроение преди Б.Т.Р. на сцената ще се качат музикантите от родната група Rewind, които ще ни забавляват с добре познати и любими популярни песни.
Всички желаещи да посрещнат новата 2016 година с много музика, питиета, истински рок енд рол и добри приятели, могат да заповядат в Sofia Live Club след 22 ч.

Кувертите са вече в продажба и могат да бъдат закупени на място в клуба - всеки четвъртък, петък и събота след 18:00 часа.

Празничните концерти в клуба ще започнат още на 25-ти декември с Блус Коледата на Васко Кръпката и ПОДУЕНЕ БЛУС БЕНД. Специални гости на коледния концерт ще са младата лондонска група Her Gun, с вокал Снежина Дуевска, която учи и музицира на Острова.

Освен новите и доказаните стари парчета на ПББ, феновете ще чуят и съвсем непознати песни на младата британска банда, която за първи път гостува у нас.

Билети на цена от 10 лв. в мрежата на Eventim и партньорските каси: Sofia Live Club, Пикадили, Германос, На тъмно, Usit colours, Технополис, Техномаркет, OMV, Билетен център НДК, Арена Армеец, Офис 1. На място цената ще е 15лв.

 



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


newsted 3.12.2015 13:28:58 отговори + 8 2
Тия не ги броя за хора откакто свириха на Бузлуджа и на митингите на Станишев и Първанов Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

недокосван пубис 3.12.2015 21:20:59 + 2 1
Аз не ги броя за живи откакто спряха с траша. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

666 3.12.2015 13:23:57 отговори + 5 3
бтр, по твърда музика?????????????? ШИБАНО ДИСКО! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Разбирач 3.12.2015 11:47:19 отговори + 8 1
Няма Киро - няма Б.Т.Р. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".