Б.Т.Р. тръгват на европейско турне през този и следващия месец

11 мар 2019, 07:22 ч. 1151 / 10 4
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

На 21 март стартира европейското турне на Б.Т.Р., в което ще представят новия си албум „Невидими стени” с 13 концерта в Германия, Чехия, Франция, Италия и Испания, както следва:

Март - 21 Прага, 22 Хановер, 23 Хамбург, 24 Бремен, 29 Мюнстер, 30 Кьолн, 31 Щутгард, Април - 5 Милано, 6 Лион, 7 Барселона, 10 Памплона, 12 Мадрид, 13 Валенсия.

„Невидими стени” е 12 – и студиен албум на групата и има доста добра популярност - първият му тираж се изчерпва за по-малко от три месеца и в момента е с нов тираж. Но продажбите не са единствения индикатор. За успеха на Б.Т.Р. говорят неизброимите съобщения във Фейсбук страницата на групата, в които хората благодарят и споделят своите впечатления от песните в албума. Най-харесвани от феновете засега се оказват „Моята сила” и акустичната балада „Ела”.

Самите музиканти също си имат фаворити от албума: Наско - „Никога преди”, Славчо – „Легенда”, Илиян – „Подемните реки” и Иван – „Тези дни”.

Провокирани от интереса и симпатиите на феновете, Б.Т.Р. са решили да направят видеоклипове на всяка от песните в „Невидими стени”. До сега са факт видеата на две от тях – „Моята сила” с режисьор Асен Блатечки https://www.youtube.com/watch?v=iSyvAqvbylY и „Никога преди” - режисьор Петър Петров https://www.youtube.com/watch?v=4rcD2TnXEBw.

В момента музикантите са в активна подготовка на нов клип, но пазят в тайна на коя песен е. Това, което са готови да споделят е само датата на премиерата му - 19 април. И за да бъдем съвсем точни - на 19 април в City stage София e финалният концерт от европейското турне на Б.Т.Р., на който те ще представят и новия си видеоклип.

Информация за концертите в Европа - на официалната фейсбук страница на Б.Т.Р. https://www.facebook.com/btr.bg/

 

още за:

Б.т.р.


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Вега 27.03.2019 22:19:28 отговори + 3 3
Злобари, ако бяхте поне малко осведомени, щяхте да знаете, че БТР нямат нищо общо с вашите любими чалги и че има и чужденци, които ги харесват. Не всички са тесногръди като вас. Стойте и си злобейте, никой не ви пречи. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бг кръчмар 12.03.2019 22:45:12 отговори + 3 4
Добре, че българските емигрански общности се тресат от носталгия, че да могат бг чалги и естради да се хвалят с европейски и сякви там турнета. Няма да има нищо европейско в публиката, която ще ги гледа. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

RockPro 11.03.2019 23:58:41 отговори + 9 6
Не вярвам някой дори да ги познава в Европа. Какво турне? Кой е европейският им агент и мениджър? Въздух под налягане... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Язе 11.03.2019 08:28:05 отговори + 19 5
С подгряващ Глен Хюз! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".