BULLET FOR MY VALENTINE за малко не са загубили вокалиста си

7 мар 2008, 23:52 ч. 236 / 2 5
пред./следв.
Китаристът на BULLET FOR MY VALENTINE Michael "Padge" Paget е разкрил пред FMQB.com, че групата е била близо до замяна на вокалиста си Matt Tuck още преди записите за втория си албум "Scream Aim Fire" (ревю), тъй като певецът е имал сериозни проблеми с гласа си. Той е трябвало да се учи отново да пее както преди, но в крайна сметка се е подложил на операцията, от която се е нуждаел и така е успял да се възстанови. Дори една от песните в творбата - "Deliver Us From Evil" е вдъхновена от преживяванията на фронтмена.


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Булет 10.03.2008 12:21:32 отговори + 0 0
BFMV са ми супер любима група, а Мат е фантастичен вокалист, много исках по-силен албум от Poison но си давам сметка че много е трудно да се пее по този начин. Ако някой от вас отиде в Нюрнберг на Rock Am Ring, да разкаже после как са на живо, много искам да ги гледам някой ден. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Stormcrow 8.03.2008 13:32:26 отговори + 0 0
На мен пък повече ми харесва "Scream Aim Fire" Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

borknagar 8.03.2008 10:03:57 отговори + 0 0
тази новина много ме учуди,първо защото не е новина,а факт известен още преди да излезе последния им албум,иначе не е лощ вокал и еднакво добре пее чисто и брутално(или поне в албумите на живо не съм ги слушал) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ilith 8.03.2008 00:45:19 отговори + 0 0
... Но това не му пречи да се изключително симпатичен младеж. :Р Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Gosho Sexa 8.03.2008 00:19:27 отговори + 0 0
Това момче е гей! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".