Бури и порои громят фестивали в Европа и САЩ

13 юли 2008, 10:35 ч. 245 / 5 2
пред./следв.
На 4 юли в България WHITESNAKE и DEF LEPPARD извършиха истински подвиг, изнасяйки част от концерта си на стадион "Академик" в София буквално "под дъжда". За щастие той не бе от най-силните порои, като например при отменения концерт на ANTHRAX преди години. Но редица европейски, а и американски фестивали страдат от сериозни щети в следствие на природни стихии:
   На 11 юли силна 15-минутна буря помете мястотов Сарагоса, където се провеждаше испанския фестивал "Monsters of Rock", а един от зрителите пострада леко, ударен от паднала метална плоскост. Бяха отменени участията на групи като DEEP PURPLE, THIN LIZZY и TWISTED SISTER.
   IN FLAMES отмениха шоуто си на 12 юли на фестивала "Evolution" в Италия, след като порой наводни сцената, изгасяйки смесителния пулт и наводнявайки сцената, създавайки опасност от токови удари.
   Бедствията не подминаха и рок събитията зад Океана. Две от страничните сцени на фестивала "Rocklahoma" бяха буквално разрушени от преминал ураган. По време на бедствието не е имало групи на сцените и музиканти и публика са се укрили своевременно, а главната сцена остава невредима. Ето снимки и видео, документиращи пораженията:





Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


invertedquestionmark 14.07.2008 15:29:54 отговори + 0 0
Абе СМЕ са виновни! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

AXE 13.07.2008 12:14:02 отговори + 0 0
Леле, а ние се оплакваме от бурята на MetalCamp - там поне разруха нямаше Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".