Burton C. Bell се дистанцира от думите на Dino Cazares за нов албум на FEAR FACTORY

13 сеп 2020, 11:09 ч. 882 / 4 2
пред./следв.

   Преди около седмица китаристът Dino Cazares зарадва феновете на FEAR FACTORY с изявление, в което казва, че е спечелил съдебната битка, пречеща на групата да издаде нов албум. Нещо повече - той заяви, че започва работа по ново издание на FEAR FACTORY, а в начинанието участва и титулярният вокалист Burton C. Bell.

   Последният обаче публикува свой коментар в социалните мрежи на 11 септември, с който се дистанцира от думите на CazaresBurton заявява, че "не е част" от проекта на китариста. Тъй като Dino стартира и краудфъндинг кампания, с която да покрие съдебните разноски и да финансира издаването на творбата, певецът уточнява и че самият той няма да получи нищо от тези средства.

   През 2017 г. FEAR FACTORY са записали нов албум и са предали завършения материал на "Nuclear Blast". Burton не знае какво точно ще издаде лейбълът. А кампанията на Cazares е за презаписване на китарите, ударните, баса и клавишните, както и ново миксиране и мастериране от Andy Sneap. Но за вокалите ще бъдат използвани оригиналните партии на Bell. Фронтменът споделя и че в момента е съсредоточен върху работата по проекта си ASCENSION OF THE WATCHERS.

 



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


натъжен 13.09.2020 22:46:59 отговори + 9 0
Когато видях клипа "Replica"...ми увисна ченето....(тогава нямаше интернет !!!, по MTV или VIVA ще да е било....)...и тва ме отвя....ся е много жалко...славата предшества "парата" и всичко истинско изчезва...!!!, за жалост това е живота,който повечето са принудени да "живеят" ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MetalHeadbanger 13.09.2020 11:55:37 отговори + 9 1
....И тия се превърнаха на епизодични герои в някаква сапунка.......Дела,съдебни драми....а къде е МУЗИКАТА? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".