BURY TOMORROW ще издадат сингъла "Death (Ever Colder)" на 24 март

22 мар 2022, 09:19 ч. 442 / 12 1
пред./следв.

   Както ви съобщихме, британската метълкор банда BURY TOMORROW работи по следващия си дългосвирещ студиен албум. Все още неозаглавеният наследник на "Cannibal" от 2020-а ще се появи на музикалния пазар по-късно тази година. Предстои да бъдат обявени повече подробности.

   Вчера от лагера на групата обявиха, че този четвъртък, 24 март, ще представят новия си сингъл, който ще бъде самостоятелен, т.е няма да бъде част от следващия албум на бандата. Песента се казва "Death (Ever Colder)" и ще бъде първото издание на BURY TOMORROW с новите членове Ed Hartwell (ритъм китара) и Tom Prendergast (чисти вокали, клавири).

   Напомняме ви, че това лято BURY TOMORROW ще осъществят първия си концерт у нас. Изпълнението ще бъде в рамките на фестивала "Hills of Rock 2022", който ще се проведе между 21 и 23 юли в Гребния канал в гр. Пловдив.

още за:

Bury Tomorrow


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


BTFan 22.03.2022 10:19:46 отговори + 5 0
Една от малкото интересни групи в жанр, пълен с еднакво звучащи банди. Имат собствено и разпознаваемо звучене, а посланията им за важността на психическото здраве са искрени - вокалистът им работи в NHS и се занимава именно с този проблем на съвременния свят. Нямам търпение да ги гледам на Хилс! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".