CANCER BATS ще изнесат концерт в София на 3 юни

22 мар 2013, 11:36 ч. 286 / 3 4
пред./следв.
Канадската хардкор/пънк банда CANCER BATS ще гостува в София за концерт на 3 юни. Шоуто ще бъде част от европейското турне на групата и ще се проведе в клуб "Mixtape 5". Повече информация за билети, съпорт и всичко останало около събитието ще бъде разпространена "съвсем скоро". Организатор е новата агенция "Brave Moustache".

   За CANCER BATS настоящата година е доста интересна. След януарското турне с ENTER SHIKARI те издадоха "Bastards of Reality" - EP, влючващо кавъри на BLACK SABBATH. През април бандата се отправя на съвместно турне с KVELERTAK и BLACK TUSK в САЩ, а ден след концерта в София ще свирят с RED FANG в Атина.
cancer bats poster sofia

още за:

Cancer Bats


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Tangrisnir 22.03.2013 18:18:58 отговори + 0 0
Време беше!!!! Браво! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 22.03.2013 16:37:38 отговори + 0 0
змейове ...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

carmina 22.03.2013 15:15:48 отговори + 0 0
Brave Moustache lol в такъв случай чакаме MUSTASCH също ... както и KVELERTAK, BLACK TUSK и RED FANG Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иво Вълков 22.03.2013 12:03:24 отговори + 0 0
Е как ше съвпата с ДИЙП ПЪРПЪЛ БЕ ХО-РААА! ПФФФ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".