CANDLEMASS и GHOST свирят "Enter Sandman" на METALLICA при връчването на "Polar Music Prize", вижте видео

15 юни 2018, 01:01 ч. 1444 / 4 4
пред./следв.

   Вчера, 14 юни, американските метъл легенди METALLICA получиха престижната шведска награда "Polar Music Prize".

   Речта при връчването ѝ държаха Ian Paice и Roger Glover от DEEP PURPLE, а една от основните атракции на церемонията бе изпълнението на класическата песен на METALLICA "Enter Sandman". Парчето бе изсвирено от CANDLEMASS, дуото VARGAS & LAGOLA и фронтмена на GHOST Tobias Forge (в новия си сценицен образ Cardinal Copia). По-долу може да видите видео от изпълнението на шведските музиканти:

 

 



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Дядо рок от епохата на Тол 15.06.2018 19:05:53 отговори + 1 1
За парите на американският пазар и продажбите на този същият пазар.За бизнеса.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мрънкач 15.06.2018 08:10:21 отговори + 5 8
Не разбрах защо група от калибъра на Candlemass трябва да се излага с този палячо. Mats Lev?n e страхотен фронтмен. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Iron One 16.06.2018 09:38:46 + 2 0
Остави палячото. Какво ще кажеш за поп дуото Варгас и Лагола? Или с тях може ама с Гоуст не може? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Не бе 15.06.2018 07:02:54 отговори + 10 3
Че няма нещо от Ст. Енгър да изпълнят. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".