CANDLEMASS записаха кавър на ENTOMBED, чуйте го

6 яну 2013, 14:13 ч. 426 / 6 3
пред./следв.
Въпреки че обявиха, че повече няма да издават албуми, шведските дуум метъл легенди CANDLEMASS не са преустановили напълно съществуването си като група. За специалния юбилеен брой на списание "Sweden Rock" CANDLEMASS са записали кавър на парчето на ENTOMBED "To Ride, Shoot Straight and Speak the Truth". Тя излиза като сингъл, озаглавен "Candlemass vs Entombed", вокалите в който се изпълняват от Mats Leven. Слушайте песента по-долу:



candlemass vs entombed

още за:

Candlemass


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


UisElveti 14.01.2013 16:50:34 отговори + 0 0
@force
Сори брат, но трите албума Krux, са един от най-добрия Doom, който съм слушал. На Mats Leven мястото му е точно тук. Лично мен ме радва много повече от Робърт....
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Mrs.Pumpkin 7.01.2013 17:36:46 отговори + 0 0
Ееее! Завръщат се! YES! \m/ Поне да се надяваме! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

force 7.01.2013 16:31:44 отговори + 0 0
Mats Leven е уникален! Но това...определено не е неговата музика! Жалко, че така и не намери постоянна група и да създава яки албуми.
-1
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".