CANNIBAL CORPSE напредват с работата по новия си албум

22 сеп 2008, 14:15 ч. 134 / 2 2
пред./следв.
Ето какво съобщава басистът на CANNIBAL CORPSE Alex Webster за работата по предстоящата студийна творба на бандата:

   Пиша от студиото "Mana" в Санкт Петербург, щат Флорида. Paul [Mazurkiewicz] вече записа ударните партии за новия ни албум и всички смятаме, че той свърши удивителна работа. Този път с барабаните всичко протече действително гладко. Така получихме още малко време, за да може Paul да поработи над някои моменти. Всичко е, както преди – бързо и брутално, точно както очаквате,но има и някои изключителни идеи, които нашите фенове ще оценят по достойнство. Следващата крачка е работата върху звука на китарите, а след това започваме и техните записи. Саундът на ритъм китарите е едни от най-важните моменти при хеви метъл групите. Затова няма да пожалим време, за да постигнем най-тежкия звук, който е възможен. Ще работим най-много над записите на ритъм китарите. Rob [Barrett], Pat [O'Brien] и продуцентът Erik Rutan [MORBID ANGEL, HATE ETERNAL] винаги постигат съвършенството, когато става дума за китарните партии и те ще работят толкова, колкото е необходимо за безупручното звучене. Такава самоотверженост може значително да усложни работата, но когато крайният резултат е съкрушителен и тежък албум, усилията си струват.


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


DM 22.09.2008 19:08:47 отговори + 0 0
Аз също нямам търпение вече след тва двд. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Vexo-NekroSexo 22.09.2008 17:56:26 отговори + 0 0
А така, чакам албумот с нетърпение :П Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".