CANNIBAL CORPSE за пръв път коментират случая с китариста Pat O'Brien

20 дек 2018, 23:02 ч. 1361 / 3 0
пред./следв.

   CANNIBAL CORPSE за пръв път коментираха случая с китариста Pat O'Brien, който беше арестуван на 10 декември за нападение срещу полицай и притежание на голямо количество оръжие. Ето какво казват музикантите от групата: "Като група и като хора, желаем най-доброто на нашия брат и колега Pat. Тъй като не разполагаме с повече информация по инцидента, искаме всеки да знае, че Pat получава необходимата му помощ и е благодарен за любовта и подкрепата на феновете на CANNIBAL CORPSE по целия свят." Бандата също така уверява, че турнето им върви по план и че всички концерти ще се състоят.

 

pat obrien



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".