Carlos Santana се събира с бездомен бивш свой перкусионист

24 дек 2013, 13:22 ч. 254 / 3 2
пред./следв.
След над 40-годишна раздяла Carlos Santana се е срещнал отново с бившия си перкусионист "Magnificent" Marcus Malone, с когото групата на китариста CARLOS SANTANA BLUES BAND е свирила преди да добие световна известност. Неотдавна по "CNN" е бил излъчен репортаж, в който бездомен мъж е заявил, че той е Marcus Malone и е помолил за помощ. Santana е видял предаването и се е опитал да издири бившия си музикант, но първоначално - без резултат. След посредничеството на журналиста - автор на репортажа, двамата бивши колеги и приятели са се срещнали отново в изключително емоционален момент. Santana е успял да разпознае без съмнение Malone. Последният е имал проблеми със закона точно в момента, в който Santana е започнал да набира популярност, и дори е лежал в затвора. След това следите му и връзките с бандата се губят. Досега. Carlos Santana е осигурил жилище на Marcus Malone, посветил е песен на него в бъдещия си албум и го е поканил да свири в нея. Направено е необходимото перкусионистът да получи и полагащите му се отчисления за авторски права за записите, в които е участвал навремето.

   Понякога по Коледа наистина стават чудеса :-)



Carlos Santana,


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


гого 24.12.2013 17:11:45 отговори + 1 0
Що пък да не е вярно. Ти малко мозък имаш ли? Това не е майка или баща, жена, брат или дете, че да си поставиш за цел в живота да го намериш. Още повече, че е изчезнал в един от най-неясните периоди на групата - когато за излизали от ъндърграунда и са станали мейнстрийм. Кой знае колко музиканти са минали през Сантана не му е било само до това. А и как се намира бездомник, ако не знаеш, че е такъв? Обикаляш всички градове е селца и всеки един бездомник го питаш дали не е Маркус еди кой си?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

никнейм бифорпартихарт 24.12.2013 15:06:14 отговори + 0 0
Не че нещо, но това е пълен абсурд... ако този човек значеще нещо за Сантана той щеше отдавна сам да го намери и спаси... поредната лицемерна 'сензация'.. в Оукланд и Сан Франциско е пълно с бездомни негри, които ден и нощ се търкалят по тротоарите (да това не го показват по филмите), но не са спечелили лотарията да имат 50 годишна снимка със Сантана.. съжалявам някак това не може да ме трогне. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".