CARNIFLIATE отменят турнето си в България поради влошената пътна обстановка

19 яну 2017, 15:00 ч. 557 / 4 2
пред./следв.

   Поради влошената пътна обстановка в съседна Румъния и невъзможността да се придвижат до границите на България, словенците CARNIFLIATE са взели решение да прекратят турнето си. Те се извиняват на феновете и обещават да се реваншират.

   Създалата се ситуация води и до отпадането на обявените концерти в София и Свищов. Все пак, концерт на 21 януари във Варна ще има, тъй като тогава е рожденият ден на собственика на клуб "Smile", където при свободен вход ще свирят DAY OF EXECUTION.

   Преди няколко дни, поради здравословни причини на член на групата, DISTORTED REALITY бяха принудени да отменят участията си извън София, но сега отпада и концертът им в столичния клуб "Live & Loud".

 

 



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Светльо / DOE 19.01.2017 23:02:09 отговори + 1 1
При така стеклите се обстоятелства Day of Execution също няма да свирят на определената дата! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

AVA 19.01.2017 16:02:00 отговори + 1 3
Олекна ми!
До довечера щях да се чудя да отида ли или да се лекувам, за да не пропусна Superlynx в неделя...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".