CARPATHIAN FOREST подготвят нов албум и DVD

2 яну 2009, 17:49 ч. 270 / 6 4
пред./следв.
Норвежките блекметъли CARPATHIAN FOREST, които не са свирили на живо от 2006-а, съобщават, че през новата 2009-а ще изнесат няколко концерта, в т. ч. и кохедлайнинг изпълнение на фестивала "Inferno" (Осло, 8-11 април). Тъй като в последно време бандата няма нов диск, на шоутата тя ще изпълнява предимно стари свои класики, включително и такива, които никога преди това не са свирени пред публика. Предстоящите концерти ще бъдат с участието на гост музиканти и с нови декори. Те ще бъдат заснети и за бъдещо DVD.
   Същевременно, CARPATHIAN FOREST пишат материал за следващия си студиен албум и търсят лейбъл, който да издаде творбата.

още за:

Carpathian Forest


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 4.01.2009 00:07:29 отговори + 0 0
А бе да ви с***м у устенцата много са си яки и 2-те групи.И 2-те да наминат тука едва ли ще ги пропусна. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

forest 3.01.2009 16:30:08 отговори + 0 0
да наминат и към нашата родина бе...тоя пък бургер били повече блек от Карпейтиан форест...по-смешен виц скоро не бях чувал Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

DirtyDream 3.01.2009 03:00:58 отговори + 0 0
Браво брат ми ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

borknagar 2.01.2009 19:34:39 отговори + 0 0
слeд последния си албум по-добре да спрат да издават албуми,че хептен ще се изложат,то боргир са в пъти повече блек(макар и да не са блек)от тях,само имиджа им бива(друго си то да си дебел басист) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".