CATAMENIA отново със сериозни промени в състава

5 окт 2010, 08:46 ч. 137 / 1 7
пред./следв.
Доста непостоянният напоследък състав на финландските блекметъли CATAMENIA отново претърпява сериозни сътресения. Групата едновременно напускат Ari Nissila - китара/вокали, Toni Kansanoja - бас, Kari Vahakuopus - чисти вокали и Mikko Nevanlahti - ударни. Останалият сам китарист Riku Hopeakoski е успял бързо да събере нова формация, към която предстои да бъде добавен единствено основен вокалист. В момента в CATAMENIA, освен Riku, са: Mikko Hepo-oja - бас (свирил с бандата и преди), Tony Qvick - барабани и Sauli Jauhiainen - китари.


Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Frances 5.10.2010 23:04:01 отговори + 0 0
Evil14 много приятни новини носиш, дано се потвърдят ;-))) Ще поживеем и ще чуем какво ни готвят вълците ;-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Evil14 5.10.2010 18:18:36 отговори + 0 0
За мен Calvacade е единствения им слаб албум.Иначе почти съм убеден че вокала ще бъде Mika Tönning,самия Riku каза че 2 стари членове ще се завърнат 1 е басиста остана само вокала, или е Oli или е Mika.Oще се споменава че новият материал ще бъде смес между Winternight Tragedies и Location Cold. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

дъртия 5.10.2010 14:05:39 отговори + 0 0
Verikansa и нека зимната война започне СЕГА! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.10.2010 11:42:32 отговори + 0 0
...а пък с този състав кой знае какво ще излезе. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Frances 5.10.2010 10:53:57 отговори + 0 0
Да първите албуми бяха разкошни... Всъщност харесвам всички без последния... Cavalcade е доста кофти албум, не защото не е блек, просто е хипер хаотичен и несполучливо примесен с всякакви други стилове... Като цяло са загубили типичното си звучене, по нищо не си личи че албума е техен.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 5.10.2010 10:35:42 отговори + 0 0
Гледах ги на живо като бяха в България и се изкефих много, но одавна не са и блек, пък и за всеки албум си сменят състава Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

borknagar 5.10.2010 09:33:32 отговори + 0 0
Тези не са блек минимум от 1 петилетка, иначе едно време бяха доста добри и първите албуми звучаха много добре Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".