CATHEDRAL ще издадат диск-ябълка

30 сеп 2005, 11:52 ч. 213 / 8 6
пред./следв.
Ограниченото диджипак издание на новия албум на CATHEDRAL "The Garden of Unearthly Delights" ще включва диск оформен като ябълка. Не само това, но и топлината, която се получава при просвирване на диска ще бъде използвана за да се отделя миризма на зелена ябълка, когато щампата от горната му страна бъде потъркана.

   Това е т. нар. "Sniffle Disc", изобретениe на "Sony", което "Nuclear Blast Records" ще използват за специалното издание. Ароматът може да бъде "имплантиран" във всяка напечатана част на аудиодиск или CD-ROM и ще трае около една година. Миризмите на изданията могат да бъдат подбирани според настроението, което създава музиката на тях. Например рози за романтичните дискове, праскова за летните хитови компилации и т. н.

още за:

Cathedral


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


LILUKI 30.09.2005 14:36:51 отговори + 0 0
MNOGO INTERESNO, NO I GNUSNO, LOST PARADISE!6TE TI ZVANNA KAM 17 H, OK? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Janine 30.09.2005 14:31:31 отговори + 0 0
Каква зелена ябълка! Това да не е Britney Spears... Я да наблегнат на екстремните аромати - както си му е реда! Някой трябва да препоръча на EUPORE да издадат предстоящото си 3-часово DVD под формата на сочни дамски устни,които при допир, да предизвикват ерекция - това за пичовете! А за дамите - хм..., все ще измислят нещо - розов пенис с ангелски крилца, например... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

lost paradise 30.09.2005 13:37:49 отговори + 0 0
А за чалчията ще патентовам сутрешния си дъх след силно алкохолна вечер, с изпити прилични количества мастика,водка и бира, и гарнирано с мирис от сутрешното пияно лайно подсилено от предния ден от боб с наденица и много чесън. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Eagle 30.09.2005 12:54:28 отговори + 0 0
Чакам с нетърпение новия формат с албуми на Anal Cunt Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

whipmaster 30.09.2005 12:05:13 отговори + 0 0
Сега остава Рапсъди да пуснат диск с формата на лютня, а когато го врътнеш да се носи миризма на елфически елексири и фъшкии на еднорог. :-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Mad Hamish 30.09.2005 12:01:23 отговори + 0 0
И миризма на мърша и гнилоч за грайндкор записи Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".