CENTER триумфираха на конкурса "Jack Daniel's Battle of the Bands"

17 апр 2011, 12:14 ч. 452 / 6 3
пред./следв.
"Metal Katehizis" получи следното съобщение:

   Столичната рок банда CENTER триумфира на финала на музикалния конкурс Jack Daniel’s Battle of the Bands

   В петък вечер 8-те финалисти в конкурса за любителски банди на Jack Daniel’s излязох за последна музикална битка в столичния клуб RBF.

   Първа награда - ваучер за инструменти или звукозапис на стойност 5000 лв. журито присъди на столичната банда CENTER. Втората награда грабнаха пловдивчаните от AUTOMATIC FLOWERS, а на трето останаха DOWNSLOT от София. Водещ на финалния конерт бе Наско от BTR, а на сцената на клуб RBF последователно забиха 8-те групи финалисти в музикалното приключение на годината. За тях организаторите бяха предвидили и две поощрителни награди - Наградата на публиката, китара Fender, отнесоха момчетата от HANGOVER, а групата любимец на медиите NEMO получи бутилка от любимото питие Джак Даниелс. Претъпкана зала, жестока ъндърграунд-атмосфера, неумолим рок, и много Jack Daniel's съпътстваха последния концерт в Battle Of The Bands, с който битката на бандите се превръща в традиция у нас. Това бе второто издание на музикалния конкурс, който се организира от Jack Daniel's в над 30 страни по целия свят. Целта му е да предостави сцена на талантливи любителски рок групи. За феновете този конкурс е шанс да чуят и да видят най-обещаващите гаражни банди и да споделят с тях удоволствието и енергията от любимата музика. В първия кръг на музикалната надпревара над 65 групи изпратиха по 2 свои авторски парчета, с които заявиха своето желание за участие в конкурса. Сред тях журито излъчи 8 финалисти, които, изнесоха над 28 клубни концерта в пет града на страната. Това бяха групите NEMO, MIND DISORDER, 40 DAYS LATER, CENTER, HANGOVER, GRДD, DOWNSLOT и AUTOMATIC FLOWERS.
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


transatlantic 18.04.2011 16:22:05 отговори + 0 0
Centeeeer! Много яко беше! Евалла на всички банди и браво на Jack Daniels за инициативата! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

distortion 17.04.2011 19:39:41 отговори + 0 0
ееее, браво на Center, изобщо не предполагах, че ще съберат достатъчно фенове, обаче грубо греша! честито на момчетата, довечера ще свирят във Fans-а, сигурно ще си струва Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MadHamish 17.04.2011 18:26:42 отговори + 0 0
Center са страхотни. Честито! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".