"Century Media" обединяват сили с "InsideOut Music" и "Superball Music"

18 сеп 2009, 15:26 ч. 103 / 3 1
пред./следв.
Един от най-успешните и уважавани лейбъли в тежката музика - "Century Media Records" анонсира началото на сътрудничеството си с два обещаващи рок/метъл лейбъла - "InsideOut Music" и "Superball Music". Сделката включва международна дистрибуция от "EMI Music", като ще запази индивидуалните черти и стилистика на лейбълите. "InsideOut Music" и "Superball Music" работят както с някои от класическите рок групи като KING'S X, TRANSATLANTIC и SYMPHONY X, така и с най-новите надежди в прогресив рок/метъл, пост-рок и алтернативни стилове като INME и ...AND YOU WILL KNOW US BY THE TRAIL OF DEAD.
   Първият проект от съвместната работа на лейбълите е новият албум на прогресив супергрупата TRANSATLANTIC "The Whirlwind", както и "Home & Minor" - чисто новият мини-албум на OCEANSIZE. Премиерата и на двете издания е насрочена за 26 окромври тази година. Ще последвят DVD на KANSAS, нови заглавия от групи като REDEMPTION, INME, NATIVE WINDOW, SHADOW GALLERY, Devin Townsend и THE TANGENT. През 2010-а се очакват и "още много изненади".
   Албумите на "InsideOut Music" и "Superball Music" ще се разпространяват в България от "Animato Music"/"EMI".


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Авитохол 19.09.2009 01:58:14 отговори + 0 0
Криза е. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".