Charlie Benante (ANTHRAX) и Carla Harvey (BUTCHER BABIES) се сгодиха на концерт на U2

29 яну 2024, 07:45 ч. 775 / 2 4
пред./следв.

   Барабанистът на ANTHRAX и PANTERA Charlie Benante и Carla Harvey от BUTCHER BABIES имат вече дългогодишна връзка. Те съобщиха за нея публично преди пет години, но се срещат от по-рано.

   Сега 61-годишният Benante и 47-годишната Harvey са вече официално сгодени. Музикантът е предложил брак на избраницата на сърцето си по време на концерт на U2 в Лас Вегас, докато ирланската група е изпълнявала песента си "All I Want Is You". Двойката е публикувала в социалните мрежи едни и същи снимки, а Carla споделя, че се е събудила в Лас Вегас като бъдещата мисис Benante. Редица техни приятели музиканти и др. поздравяват двамата в коментарите към фотосите.

 

charlie benante & carla harvey



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Дъртия 29.01.2024 13:41:20 отговори + 8 0
Тези душички са още едно доказателство, че възрастта е относително понятие и че рокендрола няма възраст Живи и здрави да са! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Наблюдател 29.01.2024 11:12:53 отговори + 13 0
Той на 61, тя на 47.
Да си кажа:
Щом се искат младите, да се взимат. Ние с каквото можем ще помагаме.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бичи Рлекмор 31.01.2024 03:37:18 + 3 0
Ти виж "младите" колко свежо изглеждат, май ние имаме нужда от тяхната помощ!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

profesor 29.01.2024 10:45:43 отговори + 3 1
Голяма играчка... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".