Charlotte Wessels от DELAIN, Georg Neuhauser (SERENITY) и др. се събират във PHANTASMA

10 сеп 2015, 19:40 ч. 1286 / 4 0
пред./следв.

   PHANTASMA е името на нов проект, в който се събират фронтдамата на DELAIN Charlotte Wessels, вокалистът Georg Neuhauser от SERENITY и мултиинструменталистът/вокалист Oliver Philipps (EVERON). Групата се ражда от отдавнашното желание на Georg да създаде свой страничен концептуален проект. Музикантите са готови с дебютния си албум - "The Deviant Hearts", в който ще участват и няколко гости. Това са Tom Englund (EVERGREY), Cloe Lowery (TRANS-SIBERIAN ORCHESTRA) и Dennis Schunke (VAN CANTO), Jason Gianni (DAREDEVIL SQUADRON, NEAL MORSE BAND, TRANS-SIBERIAN ORCHESTRA) - ударни, Randy George (NEAL MORSE BAND, AJALON) - бас и др. Дискът излиза на 20 ноември в различни формати. Ето списъка с песни, по-долу виждате и обложката на "The Deviant Hearts", създадена от италианския художник Marco Mazzoni.

01. Incomplete
02. The Deviant Hearts (Give Us A Story)
03. Runaway Grey
04. Try
05. Enter Dreamscape
06. Miserable Me
07. The Lotus And The Willow
08. Crimson Course
09. Carry Me Home
10. The Sound Of Fear
11. Novaturient
12. Let It Die
13. Symphony Of Light (bonus track)

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".