Charlotte Wessels ще издаде компилацията "Tales from Six Feet Under" през септември

1 юни 2021, 19:54 ч. 645 / 5 1
пред./следв.

   Бившата вокалистка на DELAIN Charlotte Wessels обяви, че ще издаде първия си самостоятелен албум, озаглавен "Tales from Six Feet Under", на 17 септември чрез "Napalm Records".

   В него ще бъдат събрани парчета, които певицата е записала по време на изолацията заради коронавируса. В почти всички композиции инструментите са изсвирени или програмирани от Wessels. Засега компилацията ще се предлага само на винил. Списък с песни и обложка:

Side A
01. Superhuman
02. Afkicken
03. Masterpiece
04. Victor
05. New Mythology
06. Source Of The Flame

Side B
01. Cry Little Sister
02. Lizzie - A Duet with Alissa White-Gluz
03. FSU (2020)
04. Soft Revolution

 

още за:

Charlotte Wessels


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


MetalHeadbanger 1.06.2021 21:24:05 отговори + 10 1
За съдържанието-не знам,но корицата е уникална.Дано и песните са такива.Въпреки,че не са точно моята музика...Винаги може да се открият нови брилянти...Музиката е бездънен кладенец все пак... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".