Charlotte Wessels ще издаде соло албум с други бивши музиканти от DELAIN

10 апр 2024, 13:03 ч. 311 2
пред./следв.

   Бившата вокалистка на нидерландските симфометъли DELAIN Charlotte Wessels обяви, че ще издаде нов самостоятелен албум на 20 септември чрез "Napalm Records". На 16 май ще се появи първият сингъл от диск - "The Exorcism". Повече подробности за творбата не са известни, освен че в записите участват други бивши членове на DELAIN.

   Това са: Timo Somers (китари), Otto Schimmelpenninck van der Oije (бас) и Joey Marin de Boer (ударни). В бандата на певицата участва още клавиристката Sophia Vernikov. За аранжиментите на песните е помагал и Vikram Shankar (SILENT SKIES, PAIN OF SALVATION), като гост-музикант се изявява челистката Elianne Anemaat. Миксирането е поверено на Guido Aalbers (MUSE, COLDPLAY, THE GATHERING), а мастерирането - на Andy VanDette (PORCUPINE TREE, VOLA, DREAM THEATER).

 

charlotte wessels new band 2024



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


даскал 11.04.2024 13:42:25 отговори + 1 1
На тази снимка са я издокарали Шарлотката като.... за световно Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Г.А. 11.04.2024 13:25:40 отговори + 1 0
Много Голяма Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".