Чешко издателство пуска новото музикално списание "Музикус" на българския пазар

7 дек 2009, 08:58 ч. 152 / 2 6
пред./следв.
На 8 декември на българския пазар ще се появи новото музикално списание "Музикус". То и музикалният портал www.Muzikus.bg са част от портфолиото на издателство "Музикус", което съществува от деветнадесет години на чешкия пазар и се специализира в издаването както на книги, така и на три списания: "Muzikus", предназначено за активни музиканти от всички възрастови групи, "Harmoniiе" с насоченост към класическата музика и джаза, и мултижанровотото "mGuide".
   На своите страници сп. "Музикус" ще има за цел да предлага изчерпателна и проверена информация от света на музиката, включително новини за подготвяните за издаване албуми, за концерти на територията на България и извън нея, репортажи и фотогалерии от различни музикални събития, интервюта, профили на нови музикални открития и популярни изпълнители, подробни новини за фестивалния живот през цялата година и преди всичко секции, ориентирани към интересите на активните музиканти.

   Освен уроци и съвети предимно за по-младите и начинаещи музиканти, в списанието ще откриете и материали за музикални инструменти. Още - подробно представяне на апаратура и софтуер, които тепърва навлизат на пазара и могат да представляват интерес и за дългогодишните професионалисти. Значителна част от продукцията списанието представя под формата на тестове, в които музикантите описват прекия си опит с нея.
   DVD-приложението към списанието предлага видеотекстове, даващи възможност на читателите да придобият преки впечатления от някои инструменти, озвучителна апаратура и ефекти. В тях ще даваме възможност на музикантите да ни представят своите любими инструменти или апаратура, която в последно време ги е впечатлила. Именно за създаването на този тип материали списанието апелира към музикантите, които имат и дар слово, да станат негови сътрудници и активно да участват в създаването и развитие му.

   За по-широката публика ще представляват интерес ексклузивните интервюта със звезди от музикалната сцена. В тях те споделят опита си, представят сигничър моделите на инструментите и апаратурата, които използват, разкриват идеите и отношението си към музиката и творческата дейност като цяло. Специална секция "Зад кулисите" пък ще предлага в DVD-приложението репортажи и видеоинтервюта с български и чуждестранни изпълнители.

още за:

Muzikus
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Мъник........?! 9.12.2009 21:03:48 отговори + 0 0
заради нещата, описани във втория параграф, си заслужава да го потърся ;Д Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 9.12.2009 19:04:10 отговори + 0 0
Не е кой знае кво списанието(понве първият му брой).Ще излиза на 2 месеца и е насочено най-вече към музиканти и групи.Но все пак,добре е,че навлизат все повече медии,които да пишат и за праведна музика :-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

U.D.O. 7.12.2009 19:04:50 отговори + 0 0
търся си чешко гадже Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 7.12.2009 15:33:27 отговори + 0 0
Чешко гладно нема Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Пешо 7.12.2009 12:15:41 отговори + 0 0
Аман от списания ! Кой ще ги чете бе ? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


1349 7.12.2009 12:15:01 отговори + 0 0
Чешко лошо няма Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".