Chester Bennington се разделя със STONE TEMPLE PILOTS

9 ное 2015, 08:12 ч. 684 / 5 4
пред./следв.

   Вокалистът на LINKIN PARK Chester Bennington, който около две години бе в ролята на фронтмен на STONE TEMPLE PILOTS, се разделя с втората група "по взаимно съгласие". Първоначално той се изявяваше като гост-вокалист на STP, след това бандата бе с името STONE TEMPLE PILOTS & Chester Bennington, преди да бъде обявен за постоянният ѝ нов певец. Сега обаче се оказва, че ангажиментите му с LINKIN PARK не позволяват да отдели необходимото време, за да участва пълноценно в друга група.

   STONE TEMPLE PILOTS не записаха дългосвирещ албум с Chester Bennington. Съвместно тяхно издание остава единствено EP-то от 2013 г. "High Rise".

 

stone-temple-pilots-chester-bennington



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимоуъс 10.11.2015 06:55:41 отговори + 0 0
Да си гледа Честърчо LP, защото в момента до кривата круша са я докарали. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

md13 9.11.2015 17:11:09 отговори + 0 1
Жалко, не съм фен на Linkin Park и подобни групи, но EP-то беше доста добро. Най-добре да слагат край на групата, няма смисъл и да връщат Скот Уейлънд, той вече за нищо не става. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

AK74 9.11.2015 19:15:56 + 1 0
Баш пък Уейланд тряа върнат, ако трябва да връщат някого. STP без него са абсолютен ташак и най-голямата грешка беше да вземат Честър от Линкин Парк. Те са си съвсем различна група. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

sulfric 10.11.2015 09:34:55 + 1 0
scott вече не става пред оувърдоуз е . На метадон. Гледайте долното видео за кво стаа на въпрос.

https://www.youtube.com/watch?v=YfgJjfB9w-I
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".