Четворен удар с KREATOR донесе края на тридневните метъл тържества

9 фев 2009, 00:57 ч. 791 / 17 80
пред./следв.
Денят е неделя, но почивка няма - метъл-маратонът продължава и след SEPULTURA, SODOM и GRAVE DIGGER, беше ред на последната канонада, в лицето на EMERGENCY GATE, ELUVEITIE, CALIBAN и, естествено, KREATOR. Организираният от "Most of Evil Music" концерт започна малко след 19 ч. с истински вихър в лицето на младата немска деткор банда EMERGENCY GATE. Те заложиха предимно на парчета от неотдавна излезлия им трети албум, "Rewake". Още по време на сета им, противно на установената у нас традиция, публиката вече бе заела позиции пред сцената, като залата бе изпълнена в голяма степен - нещо, което не се случва често, когато подгряват български банди. Не, че EMERGENCY GATE показаха нещо кой знае какво, но явно фактът, че не са "нашенци", оказа благотворен ефект - хората се бяха събрали пред сцената и изпълнението на първите за вечерта премина гладко, за което спомогна и доста приличния и плътен звук.
   След около 30 минути, младата немска банда отстъпи място на вторите за вечерта, швейцарците фолкметъли от ELUVEITIE. Съдейки от дочутото преди концерта, ELUVEITIE са доста известни и уважавани у нас - и не случайно. Те окупираха сцената и, без изобщо да се колебаят, заредиха парче след парче, съчетавайки ритмична бас-дръм секция с мелодични фолк-пасажи, които се оказаха приятна изненада дори и за най-закоравелите траш-фенове, дошли да покуфеят на Бащиците KREATOR. Харизматичният Chringel сновеше по цялата сцена, демонстрирайки страхотно настроение и самочувствие, а яростното изпълнение на останалите и пълното им раздаване на сцената не остави никакви съмнения за това какво всъщност правят те в компанията на безкомпромисни екстремисти като другите три банди.
   Ред е на CALIBAN - познаваме ги от изявата им с GOD FORBID и MACHINE HEAD преди около четрии и половина години. Те даваха вид, че не са забравили предишното си гостуване и насъскваха сгъстилото се море от фенове да се впусне в масивно пого. Момчетата не са си губили времето в последно време и набързо ни ступаха с интензивния си метълкор, подплатен с много енергично сценично шоу и почти перфектен звук. Както и при ELUVEITIE, публиката знаеше какво да очаква и метълкор вакханалията се разрази с пълна сила, нажежавайки и без това готовата за траш около 2000-на публика до краен предел, в очакване на появата на боговете от Есен - всемогъщите KREATOR.
   Едва ли има някой, който не знае, че KREATOR са третата чужда траш банда, посетила България след 10 ноември, с два супер-успешни концерта в София и Варна в подкрепа на актуалния си тогава албум "Renewal" - първият от поредицата експериментални албуми на траш-четворката. Сега - много години по-късно, Mille и компания изскочиха на сцената под звуците на интрото и вече нямаше никакво съмнение, че всеки един в залата знае за какво е дошъл и с радост ще си го получи. Мелачката започна със заглавното парче от едноименния "Hordes of Chaos". "Everyone against everyone" - дяволски правилно, съдейки по реакцията на озверелите пого маниаци в публиката. След тупалката "Warcurse", немците решиха да покажат най-доброто от екстремния си агресивен траш с "Extreme Aggression" (от едноименния албум '89), което явно повлия дори върху техниката, част от която отказа да работи за около 10-ина минути. За щастие повредата бе отстранена, KREATOR се появиха отново на сцената, изкараха прекъснатото парче и оттам нататък започна истинското клане с "Phobia", "Enemy of God" (обявено с недвусмислен антирелигиозен анонс от Mille), последвано от класическата тресня "Pleasure to Kill" и хитове като "People of the Lie" и "Coma of Souls" от едноименния и безсмъртен албум от 1990 година. Траш-боговете показваха оптимална сценична форма, присъствие и ангажираност, запазена марка за гиговете им и превърнали ги в това, което всички знаем и обичаме - машина за траш, помитаща всичко по пътя си.
   Сякаш неусeтно стигнаха до култовата "Betrayer", доразмазала борещите се за рекорд по оцеляване трашъри, и се скриха зад кулисите, за глътка вод(к)а. Нещо, което естествено не бе прието като добра идея от публиката, и тя незабавно извика любимците си обратно на сцената, за да настъпи часът на Ventor, който след "Amok Run" пое вокалите на "Riot of Violence". За щастие, това не бе всичко - Mille ни призова да развеем знамето на омразата ("Flag of Hate"), преди да закрие с едно парче от дебютната си плоча, а именно "Tormentor". Това вече бе окончателният край на концерта и след кратко колебание, хората неохотно започнаха да се разотиват, насочвайки се към околните заведения за по бира и за да споделят впечатления от концерта. Концерт, който ще се помни дълго - едно от най-яките, разнообразни и зрелищни шоута напоследък. Със сигурност втората визита на Миле и компания ще се нареди сред кандидатите за "лайв на 2009-а". Germany kreated the thrash - up the Kreator!

Гергана Стойчева - Нуша






Коментари   (80)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


assasin 15.02.2009 19:21:37 отговори + 0 0
Звука беше отврат ,KREATOR ОБА4Е СИ БЯХА НОМЕР 1,взех си плакат с афтографи и перце от Миле .няма какво да кажа друго. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

m-r LORDI 13.02.2009 07:48:51 отговори + 0 0
як концерт размазах се! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 12.02.2009 13:02:58 отговори + 0 0
Аиде някои вече да постне сетлист-ове на Kreator i Caliban моля ... мерси Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 12.02.2009 09:40:13 отговори + 0 0
смехурко - 2009-02-11 09:58:55
хахахаххахах
Браво...
Надяваме се вече винаги да спира тока...
Хейтърска му работа...
Красиво е да седиш на тъмно пред сцената и да не знаеш ще има ли KREATOR или не....

Абе момче,а на антракс като ги чакахме цял ден,и то на гадно време,и заваля и дъжд и не свириха,кво да си прережеме вените,или да се избесиме по дърветата!!!Гафове се случват,важното е да не се палиш!!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

jugulator 11.02.2009 22:01:17 отговори + 0 0
Репортажът в първоначалния си вид беше написан некадърно. И не е първият такъв в този сайт за съжаление. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


someone... someoneee 11.02.2009 15:49:25 отговори + 0 0
@Криейтър са на турне и имат всяка вечер участия, няма как да седят повече от няколко часа наоколо. Така беше и с Дигър и ще е с много групи.@

@ Боци - 2009-02-10 22:21:43
@Metal е прав!!! А ти @Angry Bitch сигурно си много в час щом знаеш кои групи са свободни и колко дни...
Аз лично видях Grave Digger да пристигат с автобус към 19 часа зад зала Христо Ботев , а 20 минути след концерта пихме заедно в маската...
На KREATOR и на SODOM концертите бяха на ниво, а за спирането на тока причина са сигурно спестени средства. Но нищо не може да е перфектно..@

Струва ми се , че хората са видели други неща?

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 11.02.2009 11:33:00 отговори + 0 0
Креатор бяха много силни, звукът беше на ниво поне за моите разбирания.Може би имам ниски изисквания, не знам..
А за Калибан... Хора опомнете се, как може някъв ему-скейт-ге..й да ви надъхва да правите пого!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

someone 11.02.2009 11:04:42 отговори + 0 0
Хора, изгоря бушон. Ако се сърдите на някого, то това трябва да са собствениците и управниците на залата . Организаторите нямат нищо общо. Анонимен - 2009-02-11 00:30:11, не знам какъв фен си бил, но Криейтър звучат безупречно на живо. Metal, АРТ БГ организираха раздаване на автографи, защото групата беше свободна, Криейтър са на турне и имат всяка вечер участия, няма как да седят повече от няколко часа наоколо. Така беше и с Дигър и ще е с много групи. Звука смятам, че беше перфектен - все пак това е Универсиада. Да не говорим, че влизането и излизането беше песен, между групите имаше време точно колкото за тоалетна и/или бира, а не както обикновенно за двулитровка. Евалата на Мост оф Ивъл! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

смехурко 11.02.2009 09:58:55 отговори + 0 0
хахахаххахах
Браво...
Надяваме се вече винаги да спира тока...
Хейтърска му работа...
Красиво е да седиш на тъмно пред сцената и да не знаеш ще има ли KREATOR или не....

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 11.02.2009 09:39:08 отговори + 0 0
Аз лично ,много се изкефих на концерта,и въобще не мисля че звука беше зле!!!За спирането на тока,перфектно,прескочих като пич загражденията и си направих перфектен стеидж даивинг,така че трябва от всичко да извличаш полза!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 11.02.2009 00:30:11 отговори + 0 0
Не се сърдете на организаторите момчета и момичета, истината е, че Kreator винаги, абсолютно винаги са звучали гадно на концерти. Какво остава пък точно сега когато вече са пенсионери. Съвсем сериозно говоря без да обиждам никого. Намерете си концерти на чичките в Youtube и ще се убедите сами. Знам защо го казвам,бях им луд фен и съм събирал всичко с името Kreator, което можеше да се намери, дънкови якета с нашивки, плакати от вестник, ксерокопия на плакати и обложки, концерти на пиратски касети изтъркани от ежедневно слушане, видеокасети с концерти, преди 18 години тия неща си бяха ценности. Не съм бил на концерта сега, нито съм им фен вече, дори напротив , в мойте очи се оказаха надути задници и не обърнаха никакво внимание на бедния фанатичен юноша от България. Съвсем субективна причина. Но това не влияе на мнението ми, че си звучат ужасно на живо, и че им е време за пенсия. Прочетох темата от носталгия и просто реших да ви напиша, че чичо Миле винаги си му зле вокалите на концерт, а звука на Kreator е втора класа. Иначе вкус другар няма, който му харесало, радвам се,че му харесало. Айде със здраве. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Боци 10.02.2009 22:21:43 отговори + 0 0
@Metal е прав!!! А ти @Angry Bitch сигурно си много в час щом знаеш кои групи са свободни и колко дни...
Аз лично видях Grave Digger да пристигат с автобус към 19 часа зад зала Христо Ботев , а 20 минути след концерта пихме заедно в маската...
На KREATOR и на SODOM концертите бяха на ниво, а за спирането на тока причина са сигурно спестени средства. Но нищо не може да е перфектно..
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тихомир 10.02.2009 21:56:08 отговори + 0 0
ELUVEITIE беха най-яки! KREATOR много ги обичам,но малко рутинно изсвириха сета си
Миле се чуваше слабо,китарите-също и звукът често издишаше
Гафа с тока нема да коментирам
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

pure hollokaust 10.02.2009 21:39:14 отговори + 0 0
БЛАГОДАРНОСТИ НА KREATOR за изпълнението и kритика за MOST OF EVIL за фала с аматиорското прекъсване и дискарското осветление и скъсения сет Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Към всички критици 10.02.2009 19:42:34 отговори + 0 0
Всеки ден Меноуар де ви свирят Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 10.02.2009 15:17:43 отговори + 0 0
ДА, наистина аман от критици.. аз и този път бях на принципа "Дойдох, напих се, скинах си врата от кеееф!!!" .. концерта наистина беше страхотен от първия акорд на Emergency Gate, до последния на Kreator. За звука.. не знам, на първия ред.. =] доволно ми пищяха ушите до понеделник вечерта.. моля се само Eluveitie да дойдат като хедлайнъри = и още веднъж - БЛАГОДАРНОСТИ НА MOST OF EVIL MUSIC за страхотното шоу, което ни предоставиха! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Angry Bitch 10.02.2009 15:06:40 отговори + 0 0
Абе, "метали", вие нормални ли сте? Няма да кажа нищо, което някой преди мен да не е написал обаче не мога да се сдържа след милионите глупости, които четох до сега. На българина никога няма да му се угоди...той си е роден недоволен от живота и винаги друг му е крив. Групите няма да коментирам, все пак всеки си има вкус, не може всички да слушаме едно и също. Организацията се беше абсолютно на ниво - залата е супер; саунда беше издържан, макар Миле на моменти да се чуваше доста слабо; концерта почна навреме, никой не е чакал с часове на студа, както обикновено(нещо, на което всички трябва отдавна да сте свикнали);колкото до паузата с тока...голямо чудо...идеален момент за всички, които бяхме погълнали големи количества бира ...надъхването стана още по-голямо, за недоволнте от такива дреболии-стойте си във вас и си злобейте сами следващия път, докато другите развяват коси с любимите си банди. Всички се оказвате големи критици, когато някой ви докара нещо наготово. Като разбирате толкова от организация и смятате, че всички банди имат по 3 свободни дни, за да прекарат на едно място и да се срещат с фенове, хайде организирайте вие нещо... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Metal 10.02.2009 12:39:21 отговори + 0 0
Ви е.а и автографите....Как така не може да ги организират, или по-точно как новаците от АРТ БГ могат да направят и срещи и автографи и какво ли не.
Само това ми стига за да им ходя на концертите...
Да не говорим колко техника имаше на концерта на Sodom , доста пари бяха хвърлени май там... Иначе яки концерти. Направо тридневно къртене...

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 10.02.2009 09:44:03 отговори + 0 0
lordi Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 10.02.2009 09:22:42 отговори + 0 0
Как може п.тка да пише за траш, аре обяснете ми го това. Пълни глупости! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


bradwa 10.02.2009 09:09:13 отговори + 0 0
Криейтър бяха яки но звука не ме изкефи и тоя фал с прекъсването е абсолютно аматиорски.На някой може и да не му харесва тая истина но си това.От прадня боя не се прави. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

necronom 10.02.2009 08:34:40 отговори + 0 0
Почти не се чуваше китара,барабана беше преекспониран ,басите в касите бяха толкова че на двойните каси всичко беше само един кантеж , ако нямаше вокали незнам как щях да различавам песните
много кофти беше това със спирането на тока.
дискотечни светлини на KREATOR дразнеха
Иначе KREATOR са си KREATOR-великани!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

X_NRG 10.02.2009 01:24:01 отговори + 0 0
кашльо - 2009-02-09 22:37:55
Ае пичове, какво се оплаквате? Звукът си беше на 6, аз лично се потроших много здраво. Само тая работа с тока и това, че предните групи не ме стоплиха (само тия Калибан, дето не ги уважавам хич, ама ставаше баси моша). И откъде деа сте ги взели тия автографи, тия снимки деа...Аз специално обикалях преди и след концерта, но не можах да се добера до нищо. Което ми напомня, нямаше никаква среща с феновете, както пишеше в някаква новина по-горе :/

----------

"Срещата" с феновете стана около 1 и нещо след полунощ и то на задния вход, където са камионите с оборудването. Преди това чакахме адски много и никой не се появи отпред. Добре, че поне Eluveitie и Emergency Gate се мотаеха сред феновете, та се сдобих със снимки с една от любимите си фолк-метъл групи.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 9.02.2009 23:39:23 отговори + 0 0
KREATOR бяха най голямите зверове бе... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tutur 9.02.2009 23:21:04 отговори + 0 0
Кво му беше на звука толкова? Явно не сте били (щото сте млади)на първия концерт на Kreator в началото на 90-те в зала "Фестивална" да чуете гаден звук! То там не се различаваше Endless Pain от Extreme Aggression. Абе скапана зала... И Tankard патиха там. Е, не те, ами народа. Сега вече е по-добре, спор нема! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


кашльо 9.02.2009 22:37:55 отговори + 0 0
Ае пичове, какво се оплаквате? Звукът си беше на 6, аз лично се потроших много здраво. Само тая работа с тока и това, че предните групи не ме стоплиха (само тия Калибан, дето не ги уважавам хич, ама ставаше баси моша). И откъде деа сте ги взели тия автографи, тия снимки деа...Аз специално обикалях преди и след концерта, но не можах да се добера до нищо. Което ми напомня, нямаше никаква среща с феновете, както пишеше в някаква новина по-горе :/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

еxtreme agresor 9.02.2009 22:29:19 отговори + 0 0
е, това беше концертът на годината! едва ли някой ще го задмине! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 9.02.2009 22:11:47 отговори + 0 0
Абе СЕЛЯНДУРИ какво е за вас звук ДА ДУМКА КАТО У ГОЛФУ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 9.02.2009 21:09:19 отговори + 0 0
абееее KREATOR бяха най голямите зверове бе... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 9.02.2009 20:52:07 отговори + 0 0
CALIBAN бяха най - яки.
колкото до KREATOR с театъра който направиха с тези дискотечни светлини....Скоро ще започнат като дядо Алис да се бесят сигурно по сцената...Звука ставаше.
Кофти беше това със спирането на тока.
@nikki (spurjata) ако толкова ти се пие кафенце ходи на концерт на русите пайнерки, облечи си нови дрешки и се радвай на живота.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


d3m0nhun73r 9.02.2009 19:36:51 отговори + 0 0
http://vbox7.com/play:1d8bc3f7 - wall-a на caliban Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

jicataa 9.02.2009 19:18:05 отговори + 0 0
най добрите беха ELUVEITIE и CALIBAN за мене =) иначе не се кефа на Kreator но си направиха шоуто Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Salama 9.02.2009 19:01:53 отговори + 0 0
Eluveitie ме раэбихал.ЕЕЕВАЛА на швейцарците.Caliban направиха ебаси якото пого(почти стигнаха Benediction от 03.11.2007 на Nuclear Blast),a на Kreator не напраэно ги наричат легенди.Който не доволен от органиэьцията да ходи на Планета Пайнер. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Corpse 9.02.2009 18:58:08 отговори + 0 0
звукът издишаше!!!! ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха е тва не е истина вечееееее... уот дъ фак??? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

nikki (spurjata) 9.02.2009 18:37:41 отговори + 0 0
Какво ви е на организацията- концерта започна в 19:06 часа, да наистина с уникалното закъснение от 6 мин., кой плати по 50 ст за тоалетна, а? Кво общо имаха тоалетните с тези в Христо Ботев, къде ще има на друго място кафе в залата, за да седнеш и да си полафиш качествено, звука беше много як според мене, охраната напълно адекватна (след бодисърфингите нямаше един изкаран от залата, като в някои други случаи). Може да кажете, че някои неща са част от удобството на залата, но все пак промоутъра решава къде ще е концерта. От тази вечер ако има недоволни, незнам кво ще искат тези хора вече...
А групите бяха стилово разнообразни, тва е европейска прктика, който не ги е харесал да не ги е гледал. Освен всичко споменато това беше и един от най-ефектните концерти с кадрите, които вървяха на Криейтър, декорите на сцената, което не се случва всеки ден у нас, особено сменящия се екран.
Оценете на какво сте присъствали, ей!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 9.02.2009 17:57:06 отговори + 0 0
Айде като сме почнали и аз да се включа:
"Ред е на CALIBAN - познаваме ги от изявата им с GOD FORBID и MACHINE HEAD преди около три и половина години." - по-скоро четири години и нещо. Концертът се състоя на 11 Декември 2004
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 9.02.2009 17:49:26 отговори + 0 0
Аъ "братле" за мене тия две групи бяха АДСКИ лейм!И то не щото са метълкор специално ем шото просто си бяха ЯКО ЛЕЙМ според мене...мда имам собствено мнение,изненадан си,предполагам? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

makeyourownbones 9.02.2009 16:58:14 отговори + 0 0
Не ми пука за техническите излагации, за шибаняците от Имърджънси Гейт и Калибан които ме караха да дремя и за кофти звука!Беше МАЗАЛО и ЕМОЦИЯ в едно!Нечовешки яко беше!Поклон пред Kreator!!!!

Братле, ако те те карат да дремеш, значи проспиваш доста от съществения си живот по принцип!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

sodom 9.02.2009 16:46:59 отговори + 0 0
Велики KRЕАTOR!!! Много качествено представяне на легендите. Звукът беше на ниво и супер много се изкефих. RIOT OF VIOLENCE! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 9.02.2009 16:45:27 отговори + 0 0
Не ми пука за техническите излагации,за шибаняците от Имърджънси Гейт и Калибан които ме караха да дремя и за кофти звука!Беше МАЗАЛО и ЕМОЦИЯ в едно!Нечовешки яко беше!Поклон пред Keator!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Pandemonium 9.02.2009 15:15:12 отговори + 0 0
Ей, тва все ще се намери някой, който да гледа само отрицателното мама му!
Аман бе хора, като сте такива взискателни консуматори, слушайте си у вас дисковете на групите - там нищо не липсва, няма проблеми с организацията, няма възможноста някой да те удари с лакет в главата докато куфееш.
Сиктир от тия дето отиват по концерти само, за да плюят после и да губят клавиатурно време.

Криейтър смазаха.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

poludeh 9.02.2009 15:00:55 отговори + 0 0
е как, на българина се нещо не му достига, се нещо по-малко са му дали, се нещо са го пре..ли, не мога ше полудея в тая държава! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иво Димитров 9.02.2009 14:57:51 отговори + 0 0
Е, как по-точно разбрахте, че сетът им е бил съкратен? Айде стига глупости вече...

http://www.kreator-terrorzone.de/board/viewtopic.php?f=19&t=8854
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 9.02.2009 14:55:01 отговори + 0 0
Сговниха го на тези дето се нещо им е говняно, на надъханите пичове и пички си ни беше на 6.
Имало проблем с тока, ами случва се. Проблема ви е само в тъпите комплексирани кратуни.
Металика като свириха лятото първите 4 парчета само с 2 следача на сцената, като на селска естрада, го преглътнахте. Айде преглътнете и тия 10 минути технически проблем, за който никой не беше виновен.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

nukola_mikov 9.02.2009 14:54:02 отговори + 0 0
Звукът издишаше,a проблемите с тока много ме подразниха
Организацията веше кофти
Kreator обаче бяха велики!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


antonow 9.02.2009 14:47:15 отговори + 0 0
Taka e-съкратиха сета.
Озвучението им от време на време беше кофти за съжаление и проблемите с тока сговниxа шоуто
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

oldschool 4ever 9.02.2009 14:09:19 отговори + 0 0
Концертът от 1993 беше мнооого по-добър-направо ни отвяха!
Абе сега...май отбиха номера-в сета изпълнен вчера от Kreator песните бяха по-малко от свирените в западна европа
Снощи имаше много технически проблеми с тока,осветлението...
Но вината не е в групата или дивата и всеотдайна публика,а по-скоро в организаторите
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

sleever 9.02.2009 13:48:14 отговори + 0 0
Kreator съкратиха сета си:-((
Иначе Миле и компания ме изкефина
организацията пак куцаше и 15 минути без ток много кофти ситуация
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иво Димитров 9.02.2009 13:38:28 отговори + 0 0
В ревюто ставаше въпрос за групата и изглеждаше така, сякаш се има предвид състав от 5 души... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иво Димитров 9.02.2009 13:36:48 отговори + 0 0
10 х за поправките, Satyr А концертът снощи беше много добър, хареса ми значително повече от този през 1993. Вероятно в голяма степен заради подборката на песни, т.е. сетлиста, който навремето включваше няколко песни от Renewal, а аз този албум го ненавиждам от все сърце. Оттогава мина доста време и спомените ми са бая избледнели, но ми се струва, че снощи имаха и повечко настроение от предния концерт в София. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 9.02.2009 13:30:56 отговори + 0 0
Иво брат,не знам за каква петорка говориш,аз не съм навътре с траша,но знам за немската тройка на траша - Sodom,Kreator и Destruction. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

boodoom children 9.02.2009 13:29:21 отговори + 0 0
Направо ни отвяха.Врата изобщо не го чуствам.Разкатаха ни.концерта ще остане завинаги в историята на българските концерти като един от най добрите.Това е.Дано пак да дойда скоро. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

morkgaist 9.02.2009 12:02:13 отговори + 0 0
Точно така Crusader.Tankard идваха през март 92-ра. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 9.02.2009 11:49:18 отговори + 0 0
Благодарим за уточненията. Грешките са поправени. Все пак, те бяха фактологични, а целта на един репортаж е да отрази конкретно събитие, не толкова да дава "исторически" сведения. Естествено, това не ни оправдава :-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Crusader 9.02.2009 11:44:44 отговори + 0 0
Може ли поне веднъж лайв-рипортите да са написани от човек, който знае за какво пише? И между другото, между Sodom и Kreator в България свирят Tankard, но тази госпожица едва ли има от къде да го знае. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Иво Димитров 9.02.2009 11:36:38 отговори + 0 0
Говорейки за Kreator, бихте ли ми обяснили какво означава "траш-петорката"? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Дю 9.02.2009 11:20:53 отговори + 0 0
Един от най-добрите, на които съм била. При това на групи, които далеч не са ми най-любимите. Изключвам гафа с тока, концертът беше на много високо ниво. Групите се раздадоха на макс, удивително как имат толкова енерги при такава сгъстена програма и ежедневни концерти. Криейтър имаха отличен сетлист и много зрелищно представяне на песните - като се почне от харизмата на Миле и се стигне до зрелищните ефекти. Изненадващо самият той не се оказа очакваната примадона, поне в отношението си към феновете. Не отказа снимка или автограф на никого, с което доказа, че можело да си толкова Голям, без да си надут задник.
Публиката бе не по-малко забележителна. За първи път на концерт се качих и на трибуните и гледката на диво куфеещите маси беше убийствена. На Emergency Gate бяхме малко рехави и апатични, но това можеше да се очаква и е в рамките на предсказуемото за една толкова неизвестна група. За тях логично е напълно достатъчна възможността да се представят пред толкова голяма публика из цяла Европа, още повече предвид факта, че първоначалните намерения са били в турнето да участват Екзъдъс вместо тях. Дано при следващото им гостуване към края на годината (ако турнето им с Муунспел не прескочи България) да има повече хора, които се радват на музиката им.
Скоро ще кача снимките и ще сложа линк във форумната тема.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Plamer 9.02.2009 11:16:10 отговори + 0 0
Ъъ не видях в списъка с песните Violen Revolution Иначе концерта беше супер! Eluveitie бяха невероятни! Дано да наминат пак! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

wolf 9.02.2009 11:00:50 отговори + 0 0
Суер як концерт. Eluveitie размазаха. Kreator направо прегазиха всичко. Спокойно може 2-3 месеца да не ходя по концерти след последните два дни. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fanatik_Priest 9.02.2009 10:50:32 отговори + 0 0
Концертът беше супер! Толкова се бяхме наблъскали на оградата, че не можеше човек да се накуфее Всичките групи ми направиха много добро впечатление, само дето не бях чувал нищо на първите 3 Даже бях подлъган от metal-archives.com, че Emergency Gate свирят мелодичен пауър метъл, да гледах малко опулено в началото. После продължих да куфея Kreator ме изтрепаха отвсякъде! Но наистина може би заради проблемите с тока и това, че Миле откровено се стресна от пича, дето скочи от сцената, но май можеха да се раздадат и повече. Нищо, и така е доволно! Дано удържат на думата си и да идват по-често! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Sofia 9.02.2009 10:46:58 отговори + 0 0
Добре,че хора без билети не влязоха.Едно момче все сновеше да го е.а да вземе за своите познати от Варна.И тва на Содом и Креатор.Явно тези позьори са мн зле. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 9.02.2009 10:41:25 отговори + 0 0
От предния. Фаталната грешка е поправена!
Пуснали сме официално писмо в три екземпляра и на мениджмънта на Kreator, за да не произлезе дипломатически гаф от тази недопустима неточност!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 9.02.2009 10:05:42 отговори + 0 0
и кво викате, от кой албум е Tormentor ? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

jugulator 9.02.2009 09:57:37 отговори + 0 0
като не знаете от кой албум е парчето Tormentor, не пишете и тва е. Омръзна ми да се говори на изуст от хора, които имат явно едва бегло понятие от бандите, за които пишат. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

makeyourownbones 9.02.2009 09:48:34 отговори + 0 0
Незабравима вечер! Не крия, че присъствах най-вече за Caliban и Kreator, но и Emergency Gate и Eluveitie и направиха чудесно шоу. Спуках се от мош на Caliban и сега карам един изморен, но безкрайно щастлив Понеделник Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Nordlys 9.02.2009 09:47:52 отговори + 0 0
Гилотинираха ни!!! Страхотен концерт! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MadHamsih 9.02.2009 09:41:05 отговори + 0 0
Ей, ама е пълно с мрънкащи путки по тия концерти. Ще каже човек, че не мъже слушат тая музика, а балерини. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 9.02.2009 09:32:53 отговори + 0 0
Невероятен концерт, просто сбъдната мечта. След този маратон ще ми трябват няколко дни болнични. И малка поправка - Торментор не е от Плежър ту Кил, а от Ендлес Пейн. А Дементора под мен - пич, нищо не са съкратили, изсвириха това, което свирят и досега през турнето. И евала на организаторите за прекрасната организация, всичко си почна навреме и беше много точно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

dementor 9.02.2009 08:57:00 отговори + 0 0
Kreator съкратиха сета си-много тъпоооооооо-рганизатдра май е платил залата само до 12ч ?!!Проблемите с тока бяха много кофти-излагация
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

dercum 9.02.2009 08:31:24 отговори + 0 0
Звукът издишаше,a проблемите с тока много ме подразниха, организацията пак куцаше Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Depositus Cordis 9.02.2009 07:33:43 отговори + 0 0
Абе добре си бяха KREATOR, ама тия проблеми с тока много подразниха, организацията пак нещо куцаше. A и как 2 пъти някакъв човечец си мина през сцената и необезпокоявано си се хвърли в публиката
Хубав уикенд беше...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 9.02.2009 07:16:20 отговори + 0 0
Kreator!!! Невероятен концерт! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 9.02.2009 05:28:29 отговори + 0 0
Сигурен ли си, че надъхаме Крейтър? Снощният концерт ми изглеждаше повече от рутинен! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tulimyrsky 9.02.2009 03:09:16 отговори + 0 0
Eluveitie направо разбиха. Велико изпълнение!!! За тях отидох, но останах дори още по-доволен, отколкото очаквах. Emergency Gate и Caliban ставаха за блъскане и куфеене, а и касапницата на на Kreator беше сравнима с тези на Slayer и Sodom. Веселбата с тока също беше добра добавка. Но швейцарците просто ми напълниха душата. А и после - снимки, подписи... Чудно преживяване! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

distortion 9.02.2009 02:42:22 отговори + 0 0
яко надъхахме Kreator! поздрав за всички, които помогнаха за малкото земетресение в Универсиада Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


X_NRG 9.02.2009 02:39:17 отговори + 0 0
Снимах се с Eluveitie. Сбъдната мечта! И си имам палки от тях и от Kreator! Незабравима вечер! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

wasp 9.02.2009 02:34:12 отговори + 0 0
Е и аз съм разглобен.Най-добрия концерт в историята на България.Айде чакаме репортажа и Мнооого снимки и видеоклипове,ако сте снимали. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Instigator 9.02.2009 02:31:37 отговори + 0 0
Разглобен съм Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Spirit 9.02.2009 01:44:37 отговори + 0 0
Питанка: как се казва предпоследната песен от сета на Emergency Gate? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

NOcomment 9.02.2009 01:30:00 отговори + 0 0
Отказвам да коментирам каквото и да било! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".