Чилийците SLAUGHTBBATH гостуват в София на 15 октомври

24 сеп 2015, 20:46 ч. 806 / 11 2
пред./следв.

   "Metal Force HMC Bulgaria" кани "всички хедбенгъри" на концерта на чилийската блек/дет метъл банда SLAUGHTBBATH. Събитието е част от европейското турне на групата "Desecaration Commando" и ще бъде подкрепено от италианската спийд/траш метъл формация VIOLENTOR, познатите на българската публика дет/пънк метъли TURBOCHARGED, в чиито редици се подвизава легендата Ronnie "Ripper" Olson (екс-GEHENNAH, екс-VOMITORY) и от родната спийд метъл банда AXECUTOR.

   Датата е 15 октомври, входът ще струва 12 лв., мястото е клуб "Три Уши". Начален час - 20:00.

 

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


hate me 25.09.2015 08:56:38 отговори + 4 3
Блек/дет метъл банда подкрепена от спийд/траш метъл!!! Специални гости "Pink Floyd" Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

няма 25.09.2015 08:59:06 + 0 1
Умнико, виж в една предна новина, че Overkill правят цяло турне с Symphony X. И върви да им обясниш колко е нелепо траш банда да свири с прогресари. Аман от умници. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".