CHIMAIRA пуснаха лайв видео от реюниъна си през 2017-а

18 дек 2022, 10:58 ч. 375 / 6 1
пред./следв.

   Както ви съобщихме, американската груув/ню метъл група CHIMAIRA обяви две нови реюниън шоута за месец май догодина. Събитията ще бъдат по повод 20-ия юбилей на втория албум на бандата "The Impossibility of Reason" (2003) и ще се случат на 14 и 15 май в САЩ. Ще участват още INTEGRITY, STATE OF CONVICTION, RINGWORM и SOLIPSIST.

   CHIMAIRA ще бъдат в състав с класическите членове Mark Hunter - вокали, Rob Arnold - китари, Matt DeVries - китари, Jim LaMarca - бас и Chris Spicuzza - клавишни/програмиране. Към тях ще се присъедини барабанистът Austin D'Amond (екс-DEVILDRIVER), който участва в групата между 2011 и 2014 г.

   На този етап групата не предвижда други концерти. По повод предстоящите събития CHIMAIRA пуснаха онлайн лайв видео от събирането си през 2017-а. Може да го гледате чрез плейъра по-долу. Изпълнението е на песента "Pictures in the Gold Room".

 

chimaira

още за:

Chimaira


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


??? 20.12.2022 16:48:49 отговори + 0 0
И как се произнася това? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".