Членове на BLACK SABBATH, DOKKEN и др. гостуват в албума на THE V на Veronica Freeman

22 май 2015, 18:01 ч. 608 / 4 0
пред./следв.

   THE V, соло проектът на вокалистката на BENEDICTUM Veronica Freeman ще издадe дебютния си албум, наречен "Now Or Never", на 3 юли чрез "Frontiers Music". Стилът на творбата е мелодичен хард рок и в нея участват редица именити гост-изпълнители, като Pete Wells, Aric Avina и Rikard Stjernquist от BENEDICTUM, Michael Sweet (STRYPER), Jeff Pilson (DOKKEN, FOREIGNER), Mike LePond (SYMPHONY X), Tony Martin (BLACK SABBATH) и др. По-долу може да видите траклиста и обложката, както и да чуете трейлър на предстоящия албум.

01. Again
02. Now Or Never
03. Roller Coaster
04. L.O.V.E.
05. Line In The Sand
06. Love Should Be To Blame
07. Kiss My Lips
08. Spellbound
09. Starshine
10. Below Zero
11. Ready To Run
12. King For A Day


 

the-v-2015-now-or-never



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".