Членове на ENTOMBED, UNLEASHED, NECROPHOBIC се събират във FIREBORN

31 мар 2014, 15:40 ч. 181 / 2 1
пред./следв.

   Вокалистът и китаристът на ENTOMBED - Lars Goran Petrov и Victor Brandt - обединяват сили с Alex Friberg (бас, NECROPHOBIC) и Fredrik Folkare (китара, UNLEASHED, NECROPHOBIC) в нова дет метъл банда, наречена FIREBORN. Музикантите се подготвят да запишат дебютния си албум, който се планира да излезе до края на годината. Те уточняват изрично, че работата им с FIREBORN няма да попречи на дейността им с другите им банди и проекти.

 

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Murder 31.03.2014 18:48:19 отговори + 0 0
Сега чух 2-те им демо песни и съм спокоен - това е супер група в истинския смисъл на думата. КЪРТЯТ !!! В интерест на истината, могат да си пратят парчетата на DEICIDE да им припомнят как се прави дет метъл... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".