Членове на FEAR FACTORY и DAMAGEPLAN се събират в BURN IT ALL

6 мар 2008, 00:12 ч. 197 / 2 3
пред./следв.
Blabbermouth.net съобщава, че членовете на FEAR FACTORY Christian Olde Wolbers (китара) и Raymond Herrera (ударни) са се събрали с бившия вокалист на DAMAGEPLAN и китарист на HALFORD Patrick Lachman в нов проект с името BURN IT ALL. В момента групата име демо от четири песни със следното съдържание:
01. Disciple
02. Spiral Fracture
03. Godless
04. War To End War


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


streetcleaner 6.03.2008 15:40:42 отговори + 0 0
Анонимko,доста си прав - от Металика(най-вече) и Сепултура (за съжаление) наистина не очаквам нищо интересно повече. Слейър обаче си остава вечната класика! А не знам дали схвана основната ми мисъл: No Dino= No FF; No Max= No Sepultura. Да продължавам ли? Или може би ти си вечният оптимист и ще кажеш, че дори и примерно Леми да се махне от Мотърхед,групата ще си остане с непроменен статус,а? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 6.03.2008 08:45:08 отговори + 0 0
Ей такива гениални коментари ме разбиват. От FF винаги ще става не просто нещо, а прекалено много. То и от Metallica, Slayer, Sepultura нищо не става вече, нали ********? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

streetcleaner 6.03.2008 00:40:51 отговори + 0 0
Браво! -Видеха, че от FF не става нищо вече - що да не си напраим едно проектче!? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".