Членове на LACUNA COIL и GOJIRA ще гостуват в новия албум на APOCALYPTICA

11 май 2007, 20:20 ч. 251 / 2 4
пред./следв.
Corey Taylor (SLIPKNOT, STONE SOUR), Dave Lombardo (SLAYER, GRIP INC.), Tomoyasu Hotei (известен японски композитор), Joseph Duplantier (GOJIRA) и Cristina Scabbia (LACUNA COIL) са потвърдили, че ще участват катто гости в записите на новия албум на APOCALYPTICA, планиран за септември. Дискът ще бъде продуциран от Jacob Hellner (RAMMSTEIN).

още за:

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Ganksta 20.05.2007 13:43:09 отговори + 0 0
Lacuna Coil и Слипкнот... аве тва е пълна подигравка,тая Кристина не може да пее въобще,все едно съм на опера,кви са тия глупости,ве Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 11.05.2007 21:17:55 отговори + 0 0
то тоя дует отдавна излезе, че и като клип Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

@@@@@@@ 11.05.2007 21:10:08 отговори + 0 0
Кристина всъщност е наистина добра певица и аз доколкото знам заедно с Дейв Мъстейн(Megadeth) ще записват в дует заедно песента A Tout Le Monde.Повече по-този новина нямам инфо,но ако няко знае нещо с подробности нека пише! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 11.05.2007 20:58:47 отговори + 0 0
Хммм :Р. Не вярвам дуета да е м/у Скабия и Corey, тъй че чакаме да видим кои още ще участват ; р. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".