Членове на LAMB OF GOD, ANTHRAX, SHADOWS FALL ще гостуват в новия албум на Necro

17 юли 2007, 03:55 ч. 70 / 2 5
пред./следв.
Mark Morton от LAMB OF GOD, Brian Fair от SHADOWS FALL, Adam Jackson от TWELVE TRIBES, Scott Ian от ANTHRAX и бившият басист на MEGADETH Dave Ellefson са сред гост-музикантите, които ще участват в новия албум на рапъра от Бруклин Necro, озаглавен "Death Rap", който се очаква на 11 септември.
   Necro не е типичен рапър и по думите му за него метълът е толкова важен, колкото и хип-хопа. Той си е сътрудничил с не едно известно име от метъл средите, като последно работи заедно с напусналия барабанист на SEPULTURA Igor Cavalera.

още за:

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 17.07.2007 13:17:12 отговори + 0 0
Тоя е голем изрод.Не знам каква перспектива е видял в рапа или по-точно в този който той прави хаха.То едно 90% от смъкнатите по улицата дет се водат фенове сиурно не са го чували Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

distortion 17.07.2007 13:10:47 отговори + 0 0
а защо прави рап тогава? еволюцията от дет към хип-хоп ли върви? и какво прави, реди рими за изкормени тела и зла сеч, грухтейки? уотевър... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

де 17.07.2007 12:30:26 отговори + 0 0
Necro навремето е свирил в дет метъл банда, но се е отказал заради липсата на перспектива. Проверете Майспейса му, той си е флоридски дет метълист, даже и рапа, който прави, си е метъл с нареждане. Обложките са му като на Дет и Аутопси. Няма нищо общо със Снууп Дог, Др. Дре и тем подобни. Готин е Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

shit4brains 17.07.2007 11:32:54 отговори + 0 0
това ще бъде интересно Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Mayhem_666 17.07.2007 10:53:37 отговори + 0 0
Ей такива хора като Necro уважавам, които не гледат само своя стил и плюят другите, а ги уважават, зьащото всеки стил си има своето мястно в музикалната култура. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".