Членове на PAGAN'S MIND, SECRET SPHERE, SYMPHONY X, екс-HELLOWEEN се събират в SHADOWSPELL

11 юли 2016, 17:44 ч. 596 / 2 3
пред./следв.

   SHADOWSPELL е името на нова мелодик метъл група, създадена от италианския китарист и композитор Aldo Lonobile (SECRET SPHERE) и новрежкия вокалист Nils K. Rue (PAGAN'S MIND). Съставът на бандата се допълва от басиста на SYMPHONY X Mike LePond, екс-GAMMA RAY/HELLOWEEN/MASTERPLAN барабаниста Uli Kusch и клавириста Antonio Agate (SECRET SPHERE, екс-ODD DIMENSION). 

   SHADOWSPELL вече имат договор с "Frontiers Music" и работят по дебютния си албум. Предстои да бъдат обявени повече подробности.

 

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Стефанов 13.07.2016 15:55:31 отговори + 0 0
За момъка от Pagan's Mind мога да кажа само три неща: (изключително) https://www.youtube.com/watch?v=DOkpE9fzLyA (библейски) https://www.youtube.com/watch?v=xHAoHifynHM (глас) https://www.youtube.com/watch?v=M3g4Wr0vOzg
По принцип не харесвам такива проекти, обаче за този съм доста обнадежден. Дано обаче не е поредното Rhapsody Of Fire копие.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ник 12.07.2016 19:52:01 отговори + 0 0
А какво значи да има музика? Да я има в торентите ли? Или може и другояче? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Язе 12.07.2016 19:00:13 отговори + 2 2
За тия новосформиращи се постоянно банди според мен политиката трябва да е "нема музика, нема новина" Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".