Членове на RHAPSODY OF FIRE, MASTERPLAN и др. се обединяват във FRODE HOVD'S ALDARIA

18 юли 2016, 19:24 ч. 801 / 3 2
пред./следв.

   Членове на RHAPSODY OF FIRE, MASTERPLAN и др. се обединяват в нов пауър/метъл-опера проект с лидер Frode Hovd. Формацията е наречена FRODE HOVD'S ALDARIA и тя ще издаде новия си албум, "Land of Light", по-късно това лято. Творбата е във финалната фаза на записисите, а след това миксирането ще бъде извършено от Roland Grapow (MASTERPLAN, HELLOWEEN). По-долу може да видите обложката, дело на художника Stan W Decker.

   Вокалистите, които участват в FRODE HOVD'S ALDARIA са Fabio Lione (RHAPSODY OF FIRE), Rick Altzi (MASTERPLAN), Todd Michael Hall (RIOT V) и др., а музиканти са Uli Kusch, Frode Hovd, Mike LePond и други.

 

aldaria-2016-land_of_light

 

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


.... 19.07.2016 12:05:44 отговори + 3 0
и аз съм фен на тези музиканти,но в случая ти си много прав
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Хмм 18.07.2016 20:27:31 отговори + 7 1
Фен съм на rhapsody of fire и matserplan, ама подобни проекти ми идват вече в повече. Онзи ден имаше новина за нещо друго пак с uli kusch и mike lepond... Да не говорим, че това тук звучи и изглежда като тривиално копиране на формулата Avantasia, avalon, ayeron и една камара други.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".