Членове на SOILWORK и ARCH ENEMY се събират в нов проект

25 мар 2011, 07:51 ч. 156 / 1 1
пред./следв.
THE NIGHT FLIGHT ORCHESTRA е името на нов класически рок проект, в който участват Bjorn Strid (SOILWORK) и Sharlee D' Angelo (ARCH ENEMY, SPIRITUAL BEGGARS). Идеята се заражда по време на турне в Северна Америка и бандата е стартирана като "много други, пиянски, но и сериозни" пректи. Състава допълват още David Andersson (MEAN STREAK), Richard Larsson (VON BENZO) и Jonas Kallsback (MEAN STREAK), а целта им е да отдадат почит на класическите мелодии от края на 70-те и началото на 80-те години на миналия век. В момента THE NIGHT FLIGHT ORCHESTRA нямат лейбъл и търсят компания, която да издаде дебютния им албум през идващото лято.


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Templar 25.03.2011 14:10:32 отговори + 0 0
Звучи добро Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".