Членове на VIRGIN STEELE, DOMAIN, BLIND GUARDIAN с нов проект

17 мар 2008, 23:53 ч. 174 / 2 4
пред./следв.
Thomen Stauch (ударни; екс-BLIND GUARDIAN, SAVAGE CIRCUS), David DeFeis (вокали; VIRGIN STEELE; прочети интервю) и Axel Ritt (китара; DOMAIN) са обединили сили в нов проект, който засега няма име. Групата търси подходящ басист, а музикалната й насока ще е комбинация от познатото ни от кариерите на музикантите.


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


wolf 18.03.2008 13:34:02 отговори + 0 0
Значи т'ва е толкова потайния състав за който Thomen, беше писал преди седмица-две. Очаквам да е нещо яко, помня как ми беше тъпо, когато се махна от гардиън, и после как се размазах като излезе албума на севидж циркъс, дано и сега пак стане така:> Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 18.03.2008 09:31:31 отговори + 0 0
Е при мен е обратното, харесвам D&W повече от Гардиън, така че наистина по-добре да оставим на времето да покаже. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Spirit 18.03.2008 07:35:37 отговори + 0 0
Абе националните отбори не винаги са по-добри от клубните. Аз харесвам Blind Guardian, но не харесвам Demons and Wizards. Така че и за този проект - ще поживеем, ще видим. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

DQ 17.03.2008 23:57:45 отговори + 0 0
Уауу.. Слушам и трите групи, което автоматично ми извиква големи очаквания и за този проект.:]

Да бъде!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".