Chris Barnes казва, че братята Abbott са се обърнали в гробовете си заради реюниъна на PANTERA

17 юли 2022, 08:17 ч. 1790 / 10 5
пред./следв.

   Преди няколко дни останалите живи членове на легендарната американска метъл банда PANTERA Phil Anselmo и Rex Brown обявиха, че ще направят концертен реюниън на групата през 2023 г.

   Малко по-късно стана ясно, че към тях ще се присъединят китаристът Zakk Wylde (Ozzy Osbourne, BLACK LABEL SOCIETY), и барабанистът на ANTHRAX Charlie Benante. От първия ден коментарите за събирането на квартета са многобройни и разнопосочни. Всеобщо е мнението, че без братята Dimebag Darrell и Vinnie Paul Abbott съставът за реюниъна ще е спорен, независимо от заместниците.

   Фронтменът на детметълите SIX FEET UNDER Chris Barnes твърдо е на позиция, че това няма да са PANTERA. Бившият вокалист на CANNIBAL CORPSE публикува кратък, но показателен за мнението му коментар в социалните мрежи. Той казва, че би искал някой да погледне гробовете на братята Abbott, защото е сигурен, че "току-що" двамата са се обърнали в тях.

   Засега не са ясни точните планове на PANTERA за догодина. Съобщава се, че те ще свирят на големи фестивали в Америка и Европа. Предстои да разберем точните дати и локации.

 

chris barnes

още за:

Chris BarnesPantera


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


...ами 19.07.2022 09:53:53 отговори + 1 0
...и да е прав, и да не е прав трябва да се изкъпе. То бива бива мърляч бива, ама като клошар изглежда - все едно няма пари за евтин сапун. Не върви да си артист и толкова да се "запуснеш"... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бичи Рлекмор 17.07.2022 23:47:45 отговори + 6 1
Макар да съм съгласен с г-н Барнс, пак бих гледал Пантера в този състав без значение, дали са под името Пантера или Фил Анселмо приятели, или пък нещо друго, стига да чуем класиките с които сме израсли в състав, максимално близък до оригиналния! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сепултур 17.07.2022 22:47:19 отговори + 8 3
Тоя па да вземе да си изпере косата и да се изкъпе. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тори Кейлър 17.07.2022 13:13:48 отговори + 15 0
Вярвам му, все пак е Крис Барнс. Неговият типаж рови по гробове и има обсесивност със смъртта. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Danny Carey 17.07.2022 11:12:20 отговори + 19 5
Обърнали в гроба, или не, хората иската да гледат Пантера. Винаги ще има недоволни, но много повече ще са доволните. Освен това, става дума за концерти, а не за нова музика на Пантера.
Зак Уайлд е 100-процентов заместник на Даймбег.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".