Chris Caffery издава сингъл на 9 септември и планира нов албум за лятото на 2015 г.

8 сеп 2014, 12:59 ч. 215 / 1 0
пред./следв.

   Chris Caffery (SAVATAGE, TRANS-SIBERIAN ORCHESTRA) разпространи съобщение, че възнамерява да издаде сингъл за рождения си ден, 9 септември. Сингълът, който ще се нарича "My Light", ще се появи на "Bandcamp" страницата на китариста, а по-долу може да видите обложката, направена от самия Caffery.

   Музикантът планира да издаде нов дългосвирещ албум през лятото догодина, след фестивала във Вакен. "За обложката на новия ми албум ще наема художник." - споделя музикантът.

   Chris Caffery също така не крие вълнението си относно участието на SAVATAGE на фестивала "Wacken Open Air 2015" (30 юли - 1 август). Легендарната банда, която прекрати активна дейност малко след последния си албум през 2001 г., ще се събере за еднократно ексклузивно участие в Европа. Още не са известни музикантите, които ще излязат с лидера Jon Oliva на сцената. На "Wacken" ще свири и комерсиално ориентираният проект на SAVATAGE - TRANS-SIBERIAN ORCHESTRA, който обаче се превърна в основен за музикантите през последната декада.

chris-caffery-2014-my-light-single

още за:

Chris Caffery


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".