Chris Poland работи по нов албум на OHM:

15 май 2007, 08:48 ч. 145 / 2 2
пред./следв.
OHM:, групата на бившия китарист на MEGADETH Chris Poland, работи здраво по третия си албум, който трябва да се появи до края на годината. Ето и имената на някои от песните от неозаглавения все още диск: "Circus of Sound", "DD214", "Leap of Faith", "The Black Hand", "YDK", "Steps from Home", "Pan" и "Mr. Brown".

още за:

Ohm:Chris Poland


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Anti-Red 16.05.2007 01:00:21 отговори + 0 0
Мразя рижави хора и моркови! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Mustaine 15.05.2007 19:39:06 отговори + 0 0
Стига сте се въртяли всички около МегадетН...МегадетН е Мъстейн и това е! Марти също е от голямата история на групата! Глен е на път и той да стъпи там....но ще видим Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".