CHROME DIVISION анонсират промени в състава на групата

5 май 2012, 17:02 ч. 170 / 3 7
пред./следв.
Страничният проект на фронтмена на DIMMU BORGIR Shagrath - CHROME DIVISION анонсира промени в състава си. Дългогодишният басист на групата Born Luna напуска, за да се посвети на семейството си. Той ще продължи да работи с групата "зад кадър", предимно по текстовете на бъдещите й песни. Другият заминаващ си е китаристът Ricky Black, който се разделя с CHROME DIVISION поради лични причини. От известно време насам бандата работи по предстоящия си албум с нови членове. Това са четириструнникът Ogee, който в миналото е изпълнявал ролята на сесиен басист и струнникът Damage Karlsen (екс-BREED). Вече с обновен лайнъп, CHROME DIVISION се заканват да изкарат и поредния си "убийствен" албум. Очакваме го! :-)
Chrome Division


Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


ROGUE 7.05.2012 16:04:54 отговори + 0 0
Ама нас въобще не ни брига шаги,кво да му завиждаме?
И той мамин пикл(ю) хахаха..
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 7.05.2012 11:50:29 отговори + 1 0
Chrome само доказват колко разностранен и талантлив музикант е Шаги. А изказвания като първото долу само доказват колко много му завиждат комплексарите. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

SMF 7.05.2012 08:40:46 отговори + 0 0
Chrome Division са нещо като Motorhead бе, ограничен..."само като видях...", то затова пълно с "разбирачи" по тия коментари, защото всички само гледат, никой не си прави труда да слуша, ама иначе акъли дават...ееех! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

?????? 7.05.2012 05:25:06 отговори + 0 0
тоя първия го нае.те и го пратете за бира! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Варна 5.05.2012 21:27:31 отговори + 1 0
Този първият ще ме умори от смях...хем незапознат, хем много плямпа
Кроум Дивижън са си втвърден рок'н'рол, нищо общо със стила на Димму Боргир, ама като си предубеден, значи си и много заблуден!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


J 5.05.2012 18:52:03 отговори + 1 0
ГЛУПАК, че и с потребност да демонстрира глупащината си наяве. Ами, така е, тъпакът не осъзнава, че е тъп и демонстрира това навсякъде, "с,ятайки", че прави обратното...Какво да се прави, тъпаците няма да изчезнат, а за жалост ще стават все повече. Че и ще казва то, "умното" на хората какво да слушат, оффф, хахах!
Само за протокола, невежи същество, Хром Дивижън няма нищо общо стилово с Боргир, освен вокалист, ама НИЩО. Ама, ти понеже си "умник" няма как да знаеш това. Глупави човечета под път и над път.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.05.2012 18:41:42 отговори + 0 1
Прочетох заглавието и си викам" я тея не съм ги чувал, може да е нещо интересно" и само като видях "фронтмена на DIMMU BORGIR" даже няма нужда да чета цялата статия .. поредната простотия хаха, че и някви like-ове ... почнете да слушате качествена музика, кво се знаимвате с тъпотии Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".