CHRONOSPHERE с детайли за предстоящия си албум и нов видеоклип

22 фев 2017, 13:49 ч. 457 / 4 0
пред./следв.

   Гръцката траш метъл банда CHRONOSPHERE ще издаде новия си албум, наречен "Red N' Roll", на 31 март чрез "Punishment 18 Records". Творбата е записана и миксирана от басиста Kostas Spades и вокалиста Spyros Lafias в "Chrono Studios". По-долу може да видите списъка с песни и обложката, както и да гледате видеоклипа към парчето "Picking Up My Pieces" от предстоящата творба.

   CHRONOSPHERE гостуваха в България през април 2014-а като съпорт на ROTTING CHRIST. На 13 април тази година предстои трети концерт на групата у нас.

01. Alu Card
02. Demonized
03. Before It's Gone
04. Picking Up My Pieces
05. Be the Best
06. The Force to Put an End
07. Honest to Kill
08. Wolves Out of Cage
09. Warriors
10. Portal to the Underworld

 

 

cronosphere-2017-red-n-roll

още за:

Chronosphere


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".