Chuck Billy продава "много готини" неща, които е събрал за 30 години турнета с TESTAMENT

9 юни 2019, 18:08 ч. 952 / 4 0
пред./следв.

   Фронтменът на американските траш метъл ветерани TESTAMENT Chuck Billy съобщава, че пуска в продажба "много готини" неща, които е събрал за над три десетилетия концерти и турнета по целия свят.

   Това са плакати, баджове, различни сувенирни и др. чаши, подаръци от фенове и какво ли още не. Певецът коментира, че е дошло време да ги сподели, както и че те са пазени добре и са в запазено състояние.

   Може да разгледате какво предлага Chuck Billy на ChuckBillysWorld.com. Предметите се продават чрез "eBay".

   Както знаете, остават девет дни до концерта на TESTAMENT в София. Събитието ще се състои на ново място - в клуб "Music Jam" (поръчай билет онлайн).

   В други новини, преди няколко дни TESTAMENT влязоха в студио с продуцента Juan Urteaga (MACHINE HEAD, EXODUS), за да започнат предпродукцията за предстоящия си нов дългосвирещ албум.

 

още за:

TestamentChuck Billy


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".