Чуйте части от песни от "Werk 80 II" на ATROCITY

9 яну 2008, 13:43 ч. 253 / 9 1
пред./следв.
През изминалите дни ATROCITY пускаха семпъли от предстоящия си албум с кавъри на хитове от 80-те години "Werk 80 II" чрез официалния си сайт. Чрез връзките по-долу може да ги чуете. Подробности за изданието ви съобщихме тук.
Here Comes the Rain Again
Keine Heimat
Hey Little Girl
Fade to Grey
Don't You Forget about Me

още за:

Atrocity


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Нещото 10.01.2008 22:07:23 отговори + 0 0
Не съм особено впечатлен от сеплите, но все пак очаквам с нетърпение албума. Трябва да призная, че изборът на песни за "Werk 80" определено беше с по-добър.
Хареса ми "Fade to Grey". Преди години EverEve също бяха направили много качествена интерпретация на тази песeн на Visage.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".