Чуйте дебютната песен на MUSICOHOLIC - "Hi"

7 дек 2015, 16:01 ч. 627 / 4 4
пред./следв.

   По-долу може да чуете онлайн дебютната песен на новата българска група MUSICOHOLIC - "Hi". Тя е записана през есента на 2015 г. в състав: Иван Гатев (КОНТРОЛ, ЛОК МАРУХИ, SALTRIVER), Петър Иванов (SALTRIVER, MILESTONES) и Матей Христосков (NAKBUKTU, ROCK UNKNOW PERSONS, VIPERFISH). Към момента MUSICOHOLIC са се концентрирали предимно към създаването на авторска музика. Първото участие на бандата ще се състои на 11 декември 2015 г. в клуб "Maze", София. Групата е част от музикалния лейбъл "Homeovoxmusic".

 

 



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Куртко Бейн 8.12.2015 07:49:13 отговори + 1 0
Не е толкова лошо, но парчето само би спечелило от повечко бластбийтове и гутурални вокали. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 7.12.2015 21:56:06 отговори + 0 1
Прилично име за първа песен Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Закри Вай 7.12.2015 21:31:29 отговори + 0 0
Дръндръндръндръндръндръндръндръндръндрън,
Аз
Голям
Досадниксъм!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Генка Шикерова 7.12.2015 20:42:56 отговори + 1 0
Бате, само с такъва музика човек може да пробие в сутрешния блок. Некои пробиват, а некои и ги бодват Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".