Чуйте дебютния албум на българския проект MORRUM

9 дек 2015, 08:04 ч. 1133 / 11 5
пред./следв.

   MORRUM е инструментален прогресив метъл проект на родния музикант Симеон Захариев. Днес, 9 декември, излиза дебютният му дългосвирещ албум, озаглавен "Sovereign". Творбата ще може да се закупи от различни платформи за дигитална музика, вкл. "iTunes" и "Amazon". Чрез плейъра по-долу може да чуете онлайн и всички композиции от нея. 

 

 

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


OverWall 12.12.2015 22:29:36 отговори + 2 1
За имитация и дума не може да става.
Morrum съществуват от известно време, като свиреха някои от парчетата в този албум на живо още 2010та, ако не се лъжа.

Очаквам този албум от доста време, и смея да кажа, че качеството на музиката предоставена в него е от нечувано за нашите географски ширини, според мен, ниво.
Разцепих се от кеф слушайки, сега само да събере съмишленици момчето и да ни смазват така и на живо !
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

TeoDeo 10.12.2015 16:59:45 отговори + 2 1
Атмосферата е доста по-различна от Animals As Leaders, според мен. Целият проект е на много високо ниво, евала ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Оро 9.12.2015 09:40:45 отговори + 4 1
Доста добро. Имам забележки само към продукцията, но в България толкова. Кой е този български музикант всъщност? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

asfas 9.12.2015 09:59:57 + 2 5
Продукцията става, мен ме дразни това че пак имитират нещо - Animals As Leaders, като звук и идеи, като техника трудно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Язе 9.12.2015 11:51:27 + 2 4
Еми барабаните звучат много изкуствено. Това е минуса на продукцията. Иначе кефи. Но доста прилича на AAL. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".