Чуйте две песни от предстоящия албум на VOICE OF HELL

11 дек 2007, 09:36 ч. 166 / 3 3
пред./следв.
В MP3-секцията на METAL KATEHIZIS са предоставени за свободен даунлоуд две парчета от предстоящия нов албум на екстремните метъли от Хасково VOICE OF HELL, озаглавен "Hope Zero". Имената на песните са "World of the Death" и "Execution".

още за:

Voice Of Hell
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Carnalsoul 24.01.2008 15:14:26 отговори + 0 0
Артик оф хелл !!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Headbanger 11.12.2007 17:05:13 отговори + 0 0
Браво пичове!!!!!! Продължавайте в същия дух!!!!!RESPECT!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

EMPEROR 11.12.2007 16:45:11 отговори + 0 0
Евала бе пичовеРадвам се,че хасковска банда издава албум.Малкия има готини идеи.Чипи на 28 ще свирим в Младежкия да стягаш тъпаните Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".