Чуйте изненадващия нов сингъл на Mick Jagger и Dave Grohl "Eazy Sleazy"

13 апр 2021, 18:43 ч. 698 / 4 4
пред./следв.

   Фронтменът на легендите THE ROLLING STONES Mick Jagger е написал нова песен по време на изолацията заради пандемията. Парчето носи името "Eazy Sleazy", като за изпълнението му е поканен специален гост в лицето на Dave Grohl (FOO FIGHTERS, NIRVANA).

   По-долу ще намерите официално лирик-видео към композицията. Певецът на британската банда споделя, че с песента иска да вдъхне оптимизъм на аудиторията си в настоящите кризисни времена. Jagger благодари на Grohl за записването на барабаните, соло китарата и бас партиите.

 

 

още за:

Mick JaggerDave Grohl


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


1234 14.04.2021 09:56:56 отговори + 4 0
Енергично и свежо! Явно изолацията "натиска" творческото копче на добрите музиканти. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Andi 14.04.2021 09:41:33 отговори + 3 0
Класа ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kuzman 14.04.2021 09:36:23 отговори + 7 0
Чист британски пънк! Евала му на годините на дядо ти Мик Джагър, че му идва толкова свежарски пърчета да пише и то по време на изолация. Ам живей му са, ве! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Металист 13.04.2021 19:26:40 отговори + 5 8
За разлика от Primal Fear и Tarja, където 1 + 1 е равно на кръгла нула, тук 1 + 1 е равно на 10! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".