Чуйте кавъра на Adam Lambert на "Holding Out for a Hero" на Bonnie Tyler

31 дек 2022, 10:10 ч. 650 / 8 3
пред./следв.

   Както ви съобщихме, американският вокалист Adam Lambert (QUEEN) ще издаде албум с кавъри, озаглавен "High Drama", на 24 февруари чрез "Warner Music".

   С анонса за диска певецът пусна и видеоклип към своята версия на "Ordinary World" на DURAN DURAN. Сега, по-долу, ще намерите и "визуализация" към още една от песните. Това е кавър на класиката на Bonnie Tyler "Holding Out for a Hero".

 

adam lambert

още за:

Adam Lambert


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Феникс на грил 31.12.2022 14:27:49 отговори + 4 3
Ъъъъъх...
Не че е зле, обаче някой може ли да си представи Шрек да щурмува замък на фона на тая версия? Ламбърт е утрепал енергията на оригинала с правата лопата.
Томи Йохансон направи по-добър кавър на същата песен:
https://www.youtube.com/watch?v=AoYqXuiWdX0
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ariel 31.12.2022 15:02:41 + 3 1
Rein Xeed . Страхотен и като глас , и като китарист...,и като визия... кавърът в симфоник метъл стил надминава дори оригинала Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Оскар Уайлд 31.12.2022 16:51:29 + 2 5
Хах, Ламбърт няма нужда да щурмува анимационни замъци, защото кавърът му е великолепен. Това е магията - да хванеш една песен и да я модифицираш посвоему. А той много ги може тия работи във всякакви жанрове. Затова е там, където е. Слава Богу, че не окръглява вокалите като хористите на Съветската армия, че е досадно. Метълсимфонично, но досадно... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".