Чуйте "Lady Evil" и "Die Young" от преизданията на албумите на BLACK SABBATH с Dio

27 фев 2021, 08:42 ч. 583 / 11 0
пред./следв.

   Първият период на легендарния вокалист Ronnie James Dio в състава на британските "Кръстиници" BLACK SABBATH продължава четири години - от 1979-а до 1982-ра. През тази "ера" излизат два класически албума - "Heaven and Hell" (1980) и "Mob Rules" (1981).

   На 5 март "Rhino Records" ще тиражират луксозни преиздания на творбите. "Heaven And Hell: Deluxe Edition" и "Mob Rules: Deluxe Edition" ще се предлагат на две CD-та/2 плочи и в дигитален формат и ще включват като бонус неиздаван досега материал на групата с "Малкия човек с големия глас".

   По-долу може да чуете една моно версия и концертно изпълнение/Б-страна на две от песните - "Lady Evil" и "Die Young".

 



 

Ronnie James Dio



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".