Чуйте "Love Ain't No Stranger" (2019 Remix) на WHITESNAKE

2 мар 2019, 08:12 ч. 2021 / 7 1
пред./следв.

   WHITESNAKE ще преиздадат класическия си албум от 1984-а "Slide It In" по повод 35-годишнината на творбата на 22 март.

   На 10 май излиза дългоочакваният нов диск на групата "Flesh & Blood".

   На 29 юни очакваме David Coverdale и компания за първи концерт в Пловдив като хедлайнъри на втория ден на фестивала "Hills of Rock 2019" (поръчай билет онлайн).

   Преди месец WHITESNAKE пуснаха онлайн песента "Slow An' Easy" (U.S. Mix, 2019 Remaster)". Сега, чрез плейъра по-долу, може да слушате още едно парче от "Slide It In: The Ultimate Special Edition". То е на хита "Love Ain't No Stranger" (2019 Remix).

 

 

още за:

Whitesnake


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Whitesnake 3.03.2019 17:17:05 отговори + 0 1
Само аз ли не намирам никаква разлзлика? Иначе много се радвам, че ще има нов албум. Още повече се радвам, че ще има концерт в България. Не се радвам обаче, че ще го проусна. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".